ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Η Νίκη προσφέρει 100 χρόνια, δικαιούται ένα αξιοπρεπές σπίτι»

η-νίκη-προσφέρει-100-χρόνια-δικαιούται-880161

Με το σύνθημα: «εδώ είναι το σπίτι σου Γαλάζιε Αγγελε» οι οπαδοί της Νίκης Βόλου ζήτησαν με τον τρόπο τους την επιστροφή της ομάδας τους στο Π. Μαγουλάς από τη διοίκηση της ΠΑΕ την περασμένη Δευτέρα, με τον αντιπρόεδρό της Βασίλη Βενέτη να μην το αφήνει ασχολίαστο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο κ. Βενέτης ζήτησε από την Πολιτεία τη συνεισφορά της, προκειμένου η Νίκη Βόλου να αποκτήσει, όπως είπε το δικό της σπίτι.

Αρχικά ευχήθηκε: «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν, νομίζω πως και ο προπονητής και ο Αλέξης (σ.σ. Παπακωνσταντίνου) τα είπαν πολύ καλά για τους στόχους της ομάδας» και στη συνέχεια τόνισε: «Εγώ θέλω να επισημάνω κάτι για τον κόσμο.

Ο κόσμος ζήτησε τη Θύρα-3 και το γήπεδο. Δεν έχουμε σταματήσει εδώ και τρία χρόνια να κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα και να εξελίσσουμε το προπονητικό μας κέντρο και τις εγκαταστάσεις μας. Νομίζω πως η Πολιτεία έχει πλέον υποχρέωση να μας βοηθήσει. Δεν χωράει ο κόσμος.

Εχουμε πάρα πολλά παιδιά. Η Νίκη Βόλου συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας και δικαιούται να έχει ένα αξιοπρεπές σπίτι για να συνεχίσει να προάγει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, όπως κάνει εδώ και 100 χρόνια».

Φιλικά με Απόλλωνα και Βέροια

Την ώρα που η Νίκη Βόλου βρίσκεται μόλις στην πρώτη της εβδομάδα της προετοιμασίας της, Απόλλων Λάρισας και Βέροια, τους οποίους αντιμετώπισε πέρυσι και στο πρωτάθλημα, ανακοίνωσαν φιλικά παιχνίδια με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Συγκεκριμένα η φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, ενώ αυτό με τη Βέροια θα δοθεί στον Βόλο και πιθανότατα στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου προπονείται ήδη η ομάδα.

Το φιλικό με τη Βασίλισσα του Βορρά έχει προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτέμβρη.

«Καθάρισε» με το ban η ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, εκ των αντιπάλων της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της SL2 και φέτος, έκανε γνωστό ότι ο νέος της ιδιοκτήτης, Αχιλλέας Νταβέλης, πλήρωσε τις υποχρεώσεις από τις διεθνείς προσφυγές και έτσι θα αρθεί το ban ενίσχυσης που είχε επιβληθεί από οφειλές του Αλέξη Κούγια. Τονίστηκε δε ότι την προσεχή εβδομάδα θα επικυρωθεί η σχετική απόφαση από FIFA και ΕΠΟ και θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις μεταγραφών. Η ΑΕΛ έχει φέρει στη χώρα μας τον Αργεντινό εξτρέμ Φαμπρίτσιο Πεντρόζο για να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Χωρίς Διαγόρα η SL2

Χωρίς τον Διαγόρα Ρόδου θα διεξαχθεί το ερχόμενο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς τα διοικητικά προβλήματα οδήγησαν τον «Γηραιό» έπειτα από δύο χρόνια στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. «Δυστυχώς μετά την έντονη ανησυχία μας και τις οχλήσεις μας προς την ΠΑΕ Διαγόρας λάβαμε την επίσημη απάντηση πως η ομάδα αδυνατεί να αγωνιστεί στη Super League 2. Ουδείς Διαγορίτης, μετά τη χαρά μας για την παραμονή που πέτυχε η ομάδα μας, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ερχόταν μια μαύρη μέρα για τον ιστορικό μας σύλλογο» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης του ροδίτικου συλλόγου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου