ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι όροι της σύμβασης ΔΟΕΠΑΠ-Ολυμπιακού Β. για τη Νεάπολη

οι-όροι-της-σύμβασης-δοεπαπ-ολυμπιακο-880187

Προχθές Πέμπτη στο Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, όπως έγραψε πρώτος ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, εγκρίθηκαν η σύμβαση παραχώρησης της Νεάπολης στον Ολυμπιακό Βόλου και οι όροι αυτής, οι οποίοι είναι οι εξής:

  • Το μηνιαίο μίσθωμα ανέρχεται στα 100,00€
  • Κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 3.000,00€
  • Η παραχώρηση να αφορά μόνο τους εντός έδρας αγώνες, αυστηρά κατόπιν συνεννόησης με την Γ.Σ. «Η ΝΙΚΗ» Π.Α.Ε. – με την οποία έχει ήδη υπογραφεί συμφωνητικό παραχώρησης της εγκατάστασης, με αρ. πρωτ. 7556/ΔΑ1222- και ενημέρωσης της Δ/νσης Αθλητισμού σχετικά με τις ημερομηνίες και καμία προπόνηση
  • Το Σωματείο αναλαμβάνει την υποχρέωση φύλαξης/εποπτείας της εγκατάστασης 2 ώρες πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και 2 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς επίσης
  • την καθαριότητα (προσωπικό και υλικά) της εγκατάστασης στο σύνολό της (αγωνιστικό χώρο, αποδυτήρια, κερκίδες κλπ.) και την παράδοσή της έτοιμη προς λειτουργία.

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω, στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός Βόλου δεν δικαιούται να κάνει καμία προπόνηση, γι’ αυτό και οι άνθρωποί του σκοπεύουν να ζητήσουν από την ΠΑΕ Νίκη να διεξάγεται μία προπόνηση των ερυθρόλευκων πριν κάποιον επίσημο αγώνα τους.

Τι λέει η Νίκη Βόλου

Σε επικοινωνία που είχε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ με τη διοίκηση της Νίκης Βόλου, τονίστηκε ότι η κυανόλευκη ΠΑΕ δεν προτίθεται να δώσει τίποτα παραπάνω από τους όρους της σύμβασης, γιατί αυτή έγινε βάσει του προγραμματισμού χρήσης του γηπέδου σύμφωνα με τις οδηγίες του γεωπόνου που ανέλαβε τις εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου και ο οποίος έχει ορίσει συγκεκριμένες ώρες και συγκεκριμένες περιόδους χρήσης. Μάλιστα, έχει επιβάλει, σύμφωνα με την τοποθέτηση των διοικούντων της Νίκης, ο κύριος όγκος των προπονήσεων της ομάδας, να γίνεται στο γήπεδο του ΟΣΕ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου