Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κλείνει τον κύκλο των φιλικών ο Βόλος

κλείνει-τον-κύκλο-των-φιλικών-ο-βόλος-880270

Το τελευταίο του φιλικό πριν το πρώτο επίσημο ματς για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 1 την ερχόμενη Παρασκευή (19/8) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό δίνει σήμερα ο Βόλος.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η ομάδα του Οσβάλντ Τανσό φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 19.00, με τον «Δικέφαλο του Βορρά να έχει ενημερώσει επίσημα πως η φιλική αναμέτρηση, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων (κεκλεισμένων των θυρών) και δημοσιογράφων, ενώ φυσικά δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Αυτό συμβαίνει, γιατί θα έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μην ανοίξουν οι πόρτες στο γήπεδο της Τούμπας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάντως θα φροντίσει να ενημερώσει με εικόνες και video τους φιλάθλους.

Τανσό: «Θα μας δώσει πιο σαφή εικόνα»

Για το σημερινό φιλικό έκανε δηλώσεις στο περιθώριο της εκδήλωσης του Βόλου στο Ξενία την περασμένη Τετάρτη, ο Γάλλος προπονητής του Βόλου, Οσβάλντ Τανσό, ο οποίος δεν γνώριζε, όπως είπε, για την απόφαση να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους και ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους.

Για το πόσο σημαντικό είναι ένα φιλικό με τον ΠΑΟΚ σχολίασε: «Δεν είναι πολύ σημαντικό για μένα, αντίθετα σημαντικοί είναι οι αγώνες στο πρωτάθλημα. Εχουν προηγηθεί δύο φιλικά ματς μέσα σε 48 ώρες (σ.σ. με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης) και έρχεται τώρα ένα τρίτο μετά από λίγες μέρες. Είναι ένα φιλικό απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο και θα μας δώσει μία πιο σαφή εικόνα για την ομάδα μας».

Για το αν θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και θα φρεσκάρει την ομάδα: «Σίγουρα σκέφτομαι και το rotation, γιατί τα ματς αυξάνονται και πλησιάζουν οι μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχει γίνει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και από δω και πέρα θα γίνει περισσότερο συντήρηση, για να φέρουμε σε καλύτερη κατάσταση και την ομάδα, γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι κουρασμένοι».

Ο Βόλος, που ενέταξε στο ρόστερ του προχθές τον 20χρονο στόπερ Κυριάκο Ασλανίδη από τον Αρη, φτάνοντας τις 15 μεταγραφές, θέλει να δώσει για μία ακόμη φορά καλά δείγματα γραφής στη σημερινή φιλική αναμέτρηση, την οποία θα παρακολουθήσει από τις κερκίδες και ο Γιάννης Νταόπουλος, που έχει αποφασίσει να πάρει ένα ποσοστό μετοχών της κυανέρυθρης ΠΑΕ.

Από την άλλη στον ΠΑΟΚ περιμένουν σήμερα να υποδεχθούν και δύο παιδιά που μέχρι πέρσι βρίσκονταν στις τάξεις του ως μέλη του ΠΑΟΚ Β. Ο λόγος για τους Ισμαϊλά Ουεντραόγκο που ήρθε δανεικός στον Βόλο, και τον Στάθη Τάχατο, που αποχώρησε από τους «ασπρόμαυρους» μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Στις τάξεις του Βόλου υπάρχει ακόμα ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς ο τερματοφύλακας Συμεών Παπαδόπουλος έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της θεσσαλονικιώτικης ομάδας.

Η Λέσχη Φίλων για τα διαρκείας

Ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας εξέδωσε η Λέσχη Φιλάθλων Βόλου. Πιο αναλυτικά: «Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι ΜΟΝΟ για τα μέλη της Λέσχης μας, μόλις δόθηκε η δυνατότητα εξόφλησης του διαρκείας τους σε δύο άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Όσοι δεν είναι ήδη μέλη της Λέσχης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας, για να εγγραφούν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου