ΤΟΠΙΚΟ

Ακόμη δύο προσθήκες για τον Ηρακλή Βόλου

ακόμη-δύο-προσθήκες-για-τον-ηρακλή-βόλ-882347

Συνέχεια στην ενίσχυση για την ομάδα του Ηρακλή Βόλου, που επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ από φέτος, αγωνιζόμενος στην επανασυσταθείσα Γ’ Τοπική.

Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ανδρέα Τζότζωρα, αλλά και του Βασίλη Χριστοδούλου.

Αναλυτικά: «Με χαρά ανακοινώνουμε άλλες δύο προσθήκες για την ομάδα μας. Τον Ανδρέα Τζότζωρα από την ομάδα της Αγχιάλου και τον Βασίλη Χριστοδούλου από την Κ16 του ΝΠΣ Βόλος.

Ο Ανδρέας είναι γεννημένος στις 14/03/1997 στη Λαμία και αγωνίζεται ως εξτρέμ. Εχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Ροδίτσας, ΑΕ Δίβρης, Κ17 Λεβαδειακού και Ολυμπιακό Λαμίας, με τον οποίον είχε στεφθεί νταμπλούχος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Λαμίας, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και σε ΑΑΣ Ευρυτανικό και στη Γ’ Εθνική με Μακεδονικό Φούφας, ΑΕ Καλυβίων, ΑΣ Διαγόρα, Πανγυθειατικό.

Ο Βασίλης είναι γεννημένος στις 17/07/2006, ήταν στις ακαδημίες του Ηρακλή Βόλου, στη συνέχεια στον Ερμή και μετά στην Κ16 του ΝΠΣ Βόλος. Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και είναι ένα από τα ταλέντα της περιοχής μας για την ηλικία του. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επιστρέφει στο «σπίτι» του και στην αγαπημένη του ομάδα. Τους ευχόμαστε υγεία και επίτευξη των στόχων μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου