Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Αισθάνομαι υπερήφανος για όσα έχει πετύχει η ομάδα»

αισθάνομαι-υπερήφανος-για-όσα-έχει-π-882579

Χαιρετισμό απηύθυνε από το βήμα της εκδήλωσης στο Ξενία ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Να έχετε όλοι υγεία και οικογενειακή ευτυχία, γιατί έρχεται δύσκολος χειμώνας για όλον τον κόσμο. Η ζωή δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά για τον Βόλο θα είναι καλές οι μέρες τόσο στην πόλη και πολύ περισσότερο στην ομάδα μας.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνεργάτες μου, τους χορηγούς, γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορεί να σταθεί μία ομάδα και η ΠΑΕ Βόλος στις υποχρεώσεις της είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Στην ομάδα δεν ήρθαν μόνο καινούργιοι παίκτες και δεν έχουμε τελειώσει ακόμη τον κύκλο των μεταγραφών. Αν λείπει κάτι, είμαστε εδώ να το συμπληρώσουμε και θα το δούμε σε συνεννόηση με τον προπονητή και τους συνεργάτες του. Θα το ξέρουμε τις επόμενες μέρες. Μαζί με τους παίκτες ήρθε και καινούργιος προπονητής και εκτός από τον Κώστα Μπράτσο, έχει συνεργάτες, που για πρώτη φορά εργάζονται με την ΠΑΕ Βόλος.

Να ευχηθώ μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες για την ομάδα μας και υγεία. Αν κάνουμε ένα φλας μπακ και πηγαίνουμε στο 2017, κοιτάζοντας τι έχει πετύχει αυτή η ομάδα, θα αισθανθείτε πολύ περήφανοι, όπως κι εγώ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου