Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Αποκαλυπτήρια» για τον Βόλο  

αποκαλυπτήρια-για-τον-βόλο-885545

Σήμερα στις 9.00 μ.μ. στον εξωτερικό χώρο του Ξενία, θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» των νέων εμφανίσεων του Βόλου, ενώ θα παρουσιαστούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Στην εκδήλωση, θα δώσουν το παρών το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι χορηγοί της ομάδας, οι φίλοι της οποίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από το Volos TV.

Σίγουρα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ο χαιρετισμός που αναμένεται να κάνει ο πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ και δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος πέρσι είχε ταράξει τα νερά στην ίδια εκδήλωση, οριοθετώντας ως στόχους της ομάδας είτε την κατάκτηση του Κυπέλλου είτε την έξοδο στην Ευρώπη.

Απ’ αυτούς τους στόχους μπορεί ο Βόλος να ήταν μακριά, αλλά κανείς δεν μπορεί να μιλήσει πέρσι για μία μη επιτυχημένη χρονιά, όταν η ομάδα έκανε μεγάλες νίκες απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις, όπως με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό, την ΑΕΚ και τον Αρη εκτός έδρας, αλλά και το 5-0 επί του ΟΦΗ εντός έδρας, ενώ πήρε τεράστια ισοπαλία στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 4-4.

Χωρίς φιλάθλους

και δημοσιογράφους

το φιλικό με ΠΑΟΚ

Στα αγωνιστικά απομένει ακόμη ένα φιλικό, αυτό με τον ΠΑΟΚ, μέχρι το πρώτο επίσημο ματς για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 1 (σ.σ. Βόλος-Αστέρας Τρίπολης στις 19/8).

Μάλιστα, ο Δικέφαλος του Βορρά ενημέρωσε επίσημα πως η φιλική αναμέτρηση, που θα γίνει στην Τούμπα το προσεχές Σάββατο 13/8 στις 19.00, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων (κεκλεισμένων των θυρών) και δημοσιογράφων, ενώ φυσικά δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Αυτό συμβαίνει, γιατί θα έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μην ανοίξουν οι πόρτες στο γήπεδο της Τούμπας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ενημερώσει με εικόνες και video της φιλικής αναμέτρησης τους φιλάθλους.

Κλέιμαν: «Εχουν έρθει ποιοτικοί παίκτες»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Ματίγια, τον Φαν Βέερτ, αλλά και τον Ουεντραόγκο.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαστε σε φάση προετοιμασίας, έχουν έρθει ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα και δίνουμε αυτή την περίοδο φιλικά παιχνίδια, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια σχολίασε για τον νεοαποκτηθέντα Ματίγια: «Ο Χαβιέ μας έδειξε από την πρώτη στιγμή την ποιότητά του και εμείς ως ομάδα κάνουμε τα πάντα, για να προσαρμοστεί στα δεδομένα του συλλόγου».

Για τον Φαν Βέερτ: «Ο Φαν Βέερτ εκτός από συμπαίκτης είναι και πολύ καλός μου φίλος. Πίστευα ότι θα φύγει. Ο ίδιος, παρότι είχε κάποιες προτάσεις, προτίμησε να παραμείνει στον Βόλο, γιατί περνάει καλά εδώ και είμαστε όλοι χαρούμενοι που θα είναι και φέτος στον σύλλογο».

Για τον Ουεντραόγκο, που ήρθε δανεικός στον Βόλο από τον ΠΑΟΚ: «Από την πρώτη προπόνηση κατάλαβα την ποιότητά του, βλέπει γήπεδο. Τον βοηθάει το γεγονός ότι έχουμε προπονητή που μιλάει γαλλικά. Είναι ήρεμος χαρακτήρας και παίκτης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου