Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ακόμη πιο έτοιμος για το πρωτάθλημα

ακόμη-πιο-έτοιμος-για-το-πρωτάθλημα-890593

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να προέκυψαν σενάρια περί αναβολής της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1, αλλά φαίνεται ότι το ενδεχόμενο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς οι ΠΑΕ αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για καθυστέρηση της έναρξης, εφόσον θα υπάρξει διακοπή για 1,5 μήνα λόγω του Μουντιάλ.

Στον Βόλο προετοιμάζονται κανονικά, έχοντας στο μυαλό τους ότι θα παίξουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους στις 19 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή, με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας, στο εναρκτήριο ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Μέχρι τότε υπάρχουν τρία προγραμματισμένα φιλικά, τα δύο αύριο Κυριακή και την επόμενη Τρίτη με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ αντίστοιχα, ενώ η πρόβα τζενεράλε θα γίνει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το Σάββατο 13 Αυγούστου.

Ο χρόνος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων πλησιάζει και ο προπονητής Οσβάλντ Τανσό, που με εξαίρεση το φιλικό με τον Ατρόμητο δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του στα υπόλοιπα τεστ που έδωσε, θέλει αύριο και την ερχόμενη Τρίτη να δει ακόμη μεγαλύτερη ετοιμότητα και βελτίωση από τους παίκτες του σε όλους τους τομείς.

Ερχονται με αρκετές προσθαφαιρέσεις

Οι τρεις φιλοξενούμενες ομάδες του τουρνουά που θα διεξαχθεί από αύριο έως την Tρίτη, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης, έρχονται σήμερα στον Βόλο, έχοντας κάνει αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο αυριανός αντίπαλος του Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του τουρνουά, έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τους Πέτρο Μπαγκαλιάνη (21 ετών, ακραίο αμυντικό, δανεικό από τον Ολυμπιακό), Ζαν Μπατίστ Λεό (Γαλλία, 26 ετών, επιθετικό, ως ελεύθερο από τη Ρίγα), Παναγιώτη Τζίμα (Ελλάδα, 21 ετών, μέσο, ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ), Γιώργο Παμλίδη (28 ετών, επιθετικό, ως ελεύθερο από τον Απόλλωνα Σμύρνης), Γιάννη Κιάκο (24 ετών, αμυντικό, ως ελεύθερο από τον Ιωνικό), Ίκερ Μπιλμπάο (Ισπανία, 26 ετών, μέσο, ως ελεύθερο από την Αρμορεμπιέτα), Άγγελο Τσαβό (20 ετών, αμυντικό, ως ελεύθερο από την Επισκοπή), Απόστολο Σταματελόπουλο (23 ετών, ως ελεύθερο από τη Ρόδο), Κέβιν Ροσέρο (Κολομβία, 23 ετών, ως ελεύθερο από τον Βόλο), Σταύρος Πίλιος (21 ετών, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Ηρακλή), Ζερόμ Πριόρ (Γαλλία, 26 ετών, ως ελεύθερο από την Καρταγκένα), Νταν Ριένστρα (Ολλανδία, 29 ετών, ως ελεύθερο από τον Βόλο), Κάρλες Σόρια (Ισπανία, 25 ετών, ως ελεύθερο από την Εστορίλ).

Από την άλλη έφυγαν οι Χουάν Χοσέ Περέα (Στουτγκάρδη), Γιάννης Κάργας (ΠΑΟΚ), Μάρβιν Πίρσμαν (Άρης), Γιούρι Λοντίγκιν (Παναθηναϊκός), Στέφανος Σιόντης (Πανσερραϊκός), Αντώνης Οικονομόπουλος (Βόλος), Μανώλης Σάλιακας (Ζανκτ Πάουλι), Αλέξης Τριάδης (ως ελεύθερος), Παναγιώτης Τριάδης (ως ελεύθερος), Δημήτρης Καραγιάννης (ως ελεύθερος), Μίκαελ Γκαρντάβσκι, Γερμανία (Αστέρας Τρίπολης), Καλέμπ Στάνκο (Αστέρας Τρίπολης), Γιαν Μαρκ Σνάιντερ (ως ελεύθερος), Φαμπρίτσιο Μπρένερ (ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Μπελγκράνο).

Ο Αστέρας Τρίπολης ενισχύθηκε με τους Φακούντο Μπερτόγλιο (Αργεντινή, 32 ετών, μέσο, ως ελεύθερο από τον Άρη), Αλάγκμπε (Νιγηρία, 22 ετών, αμυντικό, που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στη Ζένες Ες), Τζόνσον Εμπόχ (Νιγηρία, 20 ετών, μέσο, που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Επισκοπή), Αλί Μπαμπά (Νιγηρία, 21 ετών, επιθετικό, που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Ξάνθη), Μίχαελ Γκαρντάβσκι (Γερμανία, 31 ετών, μέσο, ως ελεύθερο από τον ΠΑΣ Γιάννινα), Χούλιαν Μπαρτόλο (Αργεντινή, 26 ετών, επιθετικό, ως ελεύθερο από τον Βόλο), Κάλεμπ Στάνκο (ΗΠΑ, 28 ετών, ως ελεύθερο από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Κάρδαρης (21 ετών, αμυντικός, που είχε δοθεί πέρσι δανεικός στην Ιεράπετρα).

Τέλος, ο ΟΦΗ έχει ως νέα πρόσωπα τους Ασάν Ντιουσέ (Σενεγάλη, 25 ετών, μέσο, ως ελεύθερο από την Σεντ Ετιέν), Σάμουελ Γιοχού (Γαλλία, 30 ετών, ως ελεύθερο από την Dunkerque), Φελίπε Σόουζα Φερέιρα (Βραζιλία, 24 ετών, που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Κηφισιά), Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη (22 ετών, που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό Βόλου), Φρίξο Γρίβα, (21 ετών, που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Καλαμάτα).

Αντίθετα παρελθόν από την κρητική ομάδα αποτελούν οι: Μπόι Βάτερμαν (Αϊντχόφεν), Ντε Γκουζμάν (Σπάρτα Ρότερνταμ), Λουκ Καστάνιος (ελεύθερος), Βαχίντ Σελίμοβιτς (ελεύθερος), Νίκος Κοροβέσης (Απόλλων Σμύρνης), Οδυσσέας Λυμπεράκης (Βόλος), Λάζαρος Λάμπρου (ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ), Λουίζ Φελίπε (ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας), Βαγγέλης Νικοκυράκης (Κηφισιά), Μανώλης Σμπώκος (ελεύθερος).

Οι λεπτομέρειες του τουρνουά

Τουρνουά ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνεται το τριήμερο 7-9 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων της Σούπερ Λίγκας και συγκεκριμένα του Βόλου, του ΟΦΗ, του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το τουρνουά διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την 2η πεζογέφυρα.

Εισιτήρια των αγώνων πωλούνται καθημερινά από το Ορφανοτροφείο Βόλου και από τα γραφεία του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, ενώ την ημέρα των αγώνων θα λειτουργεί εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Αύριο – Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ

(18.45, Πανθεσσαλικό)

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα

(21.00 (Πανθεσσαλικό)

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Μικρός τελικός

(18.45, Πανθεσσαλικό)

Μεγάλος τελικός

(21.00, Πανθεσσαλικό).

*Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί τελικά στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, αλλιώς δεν θα μπορούσε να μεταδοθεί τηλεοπτικά, όπως ασφαλώς και ο τελικός.

*Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, δεν θα υπάρχει ημίωρη παράταση, με τον νικητή να αναδεικνύεται μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

*Μετά το τέλος του τουρνουά θα απονεμηθεί τρόπαιο στο νικητή της διοργάνωσης.

Σήμερα με ΑΕΚ η Κ19

Σήμερα στις 18.00 στο γήπεδο της Πορταριάς η Κ19 του Βόλου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Β’, ενώ αύριο Κυριακή στις 18.00 στο Βασδέκειο η Κ17 του Βόλου θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου