ΜΠΑΣΚΕΤ

Εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου

εγγραφές-στην-ακαδημία-μπάσκετ-της-νί-890601

Η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου ξεκινά και φέτος τις εγγραφές της και σε ανακοίνωσή της επισημαίνει: «Εδώ και λίγα χρόνια, η διοίκηση της Νίκης Βόλου δίνει άμεση προτεραιότητα στις υποδομές, στελεχώνοντας το προπονητικό staff με κορυφαίους προπονητές και αναβαθμίζοντας συνεχώς τα γήπεδα και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της ομάδας.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι ακαδημίες μας πρωταγωνίστησαν τόσο στα τοπικά πρωταθλήματα όσο και σε επίπεδο Θεσσαλίας. Οι παραπάνω επιτυχίες ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς των άξιων προπονητών μας όσο και της διάθεσης των μικρών μας αθλητών που φιλοδοξούμε να τους δούμε τα επόμενα χρόνια να στελεχώνουν την ανδρική μας ομάδα. Ο πήχης είναι ψηλά και στόχος μας είναι να τον υπερβούμε.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, διότι έχουμε ένα προπονητικό επιτελείο, που είναι από τα εμπειρότερα και τα ικανότερα όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο. Όλοι οι προπονητές μας είναι απόφοιτοι πανεπιστημιακών σχολών φυσικής αγωγής με μεταπτυχιακές σπουδές, γνώστες του αθλήματος μα πάνω απ’ όλα εξαιρετικοί παιδαγωγοί.

Το προπονητικό staff αποτελείται από τους: Ανδρέα Μαύρο, Ανδρέα Τσιριγωτάκη, Βασίλη Γιωτόπουλο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Χρήστος Αθανασιάδης 6980283394, Ανδρέας Τσιριγωτάκης 6942431893, Βασίλης Γιωτόπουλος 6949296907.

Έλα να παίξεις, έλα να χαμογελάσεις, έλα να κάνεις φίλους, έλα να μάθεις τα μυστικά του αθλήματος στη μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα της πόλης μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου