ΤΟΠΙΚΟ

Με πίστη και όνειρα ξεκίνησε προετοιμασία ο Μαγνησιακός

με-πίστη-και-όνειρα-ξεκίνησε-προετοιμ-890628

Ο Μαγνησιακός πρωταγωνίστησε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, κερδίζοντας πανηγυρικά την άνοδο-επιστροφή στην Α’ Κατηγορία, και ήδη έχει ξεκινήσει να βάζει τις βάσεις για τη νέα σεζόν από την περασμένη Πέμπτη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από την έδρα του και το ιστορικό «Κιούπι» ο Μαγνησιακός υπό τις οδηγίες και φέτος του προπονητή Θάνου Θεοδώρου, θέλει να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο όπως όλα δείχνουν, επενδύοντας σε ταλέντο, αλλά και εμπειρία, όπως είναι αυτή του Αγγελου Βέρτζου και του Θοδωρή Παπαδόπουλου.

Ο Μαγνησιακός, που για την ώρα ανακηρύσσεται «πρωταθλητής» των μεταγραφών στην Α’ ΕΠΣΘ, ξεκίνησε την προετοιμασία του την περασμένη Πέμπτη.

Το παρών στην «πρώτη» έδωσαν οι: Ράπτης, Σαράτσης, Κρανιάς, Τσαπέρος, Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Αγιασιώτης, Ζάχος, Βασιλείου, Γκέρτσος, Καΐλας, Κέκιας, Καρακώστας, Τσιαντής, Χρηστίδης, Στεργίου, Καρμάγαλος, Τιμπλαλέξης, Φεσάτι και Χρυσάνθης. Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι: Οικονόμου, Βλάχος, Γρηγοριάδης, Σταμέλος, Ροδίτης, Κατσίφας, Νούσιας, Ιμπρα.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο προπονητής Θάνος Θεοδώρου σχολίασε ενόψει της νέας περιόδου: «Θέλουμε να έχουμε μια συνέχεια σε αυτό που έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια. Δεν θα κρύψουμε τις φιλοδοξίες μας για ότι καλύτερο μπορούμε να διεκδικήσουμε, αλλά πρέπει πρώτα να γίνουμε ομάδα όπως εμείς το ονειρευόμαστε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πλάνο της ενίσχυσης της ομάδας και εύχομαι να είμαστε υγιείς, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε σε μια πολύ απαιτητική χρόνια και σε ένα πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, το οποίο δείχνει πως θα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών».

Τα φιλικά του Μαγνησιακού ξεκινούν με αντίπαλο την Αγία Άννα και η σειρά έχει ως εξής:

24/8 με Αγία Αννα

27/8 με Αγχίαλο

31/8 με Θησέα

3/9 με Σαρακηνό

7/9 με Αλμυρό

10/9 με Αίαντα Σούρπης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου