ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σιαφά και επίσημα στη Νίκη

σιαφά-και-επίσημα-στη-νίκη-890984

O Οσκαρ Σιαφά αποτελεί επίσημα παίκτη της Νίκης Βόλου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του υψηλόσωμου φορ από την Ισημερινή Γουινέα. Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Juan José Óscar Siafa Etoha.

Ο Όσκαρ Σιαφά γεννήθηκε στη Μαδρίτη της Ισπανίας, έχοντας καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα, είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας λαμβάνει χώρα στην Ισπανία, πραγματοποιώντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Φουανλαμπράντα, για να αγωνιστεί επίσης, μετέπειτα, στις Μοστόλες, Έλτσε Ιλιτικάνο, Ενλδένσε, Καρταχένα, Αλζίρα και Λαρέδο. Έχει καταγράψει, μεταξύ άλλων, 28 συμμετοχές στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία της Ισπανίας και μία στη διοργάνωση του κυπέλλου της χώρας, σκοράροντας τέσσερις φορές.

Πέρσι, “μετακόμισε” στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 25 αναμετρήσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας επτά τέρματα. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας, με εννιά επίσημες εμφανίσεις.

Καλωσορίζουμε τον Όσκαρ στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου