ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέφθηκε με επιτυχία ένα ακόμη Summer Course Shinkyokushinkai  

στέφθηκε-με-επιτυχία-ένα-ακόμη-summer-course-shinkyokushinkai-891185

Για τρίτη συνεχόμενη χρόνια στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία το «3ο Summer Course Shinkyokushinkai», που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Aγριάς «Ο Μαχητής» και η Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου (Aρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai) στο παραθαλάσσιο «Βeach Bar Ballux» στο Καρνάγιο Κάτω Λεχωνίων το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιουλίου.

Στο καλοκαιρινό μάθημα δίδαξε ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης, αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai, σε συνεργασία με τον διευθύνοντα προπονητή του συλλόγου «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» Αγριάς, Sensei Ιωάννη Κρίσιλα, και την τεχνική διευθύντρια της Ακαδημίας Βόλου Sensei, Βίκυ Κοσμίδου.

Οι αθλητές των δύο συλλόγων με τους γονείς τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των προπονητών και έλαβαν μέρος στην ξεχωριστή υπαίθρια προπόνηση, ανεβάζοντας το τεχνικό τους επίπεδο και αποκτώντας πολλές εμπειρίες, κλείνοντας ευχάριστα την προπονητική τους σεζόν.

Πριν αρχίσει το καλοκαιρινό μάθημα, έγινε απονομή χρυσοκέντητης μαύρης ζώνης και διπλωμάτων 1ου Dan της Παγκόσμιας Οργάνωσης Shinkyokushinkai Καράτε (WKO)

στην Βάρβαρα Ιατροπούλου, που είχε προαχθεί επιτυχώς στις εξετάσεις βαθμών Dan στο χειμερινό 10th Greek Winter Camp Shinkyokushinkai.

Την απονομή έκαναν ο Shihan Γεώργιος Κοσμίδης και ο Sensei Ιωάννης Κρίσιλας με την παρουσία της Sensei Βίκυς Κοσμίδου. Στη συνέχεια όλοι μαζί εκτέλεσαν τις βασικές τεχνικές ΚΙHΟΝ χτυπημάτων, λακτισμάτων και αποκρούσεων, καθώς μετά τα τμήματα διαχωρίστηκαν σε παιδικά και εφηβικά/ενηλίκων, εκτελώντας με τον Shihan Γιώργο Κοσμίδη υψηλόβαθμα ΚΑΤA και τεχνικές επαφής/αυτοάμυνας με τους Senpai.

Ο Sensei Γιάννης Κρίσιλας και Sensei Βίκυ Κοσμίδου με τους υπόλοιπους αθλητές δίδαξαν ΚΑΤΑ, καθώς στο τέλος εκτέλεσαν ασκήσεις ενδυνάμωσης, ισορροπίας και συντονιστικής ικανότητας.

Σημαντική η βοήθεια της Sensei Μαρίας Φιλιπόνη και των Senpai Βίκτωρα Σιούρα, Μιχάλη Τζάλλα, Θεόδωρου Αγαθουλέση, Κασσιανής Ιατροπούλου, Βαρβάρας Ιατροπούλου, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Ελεωνόρα Τσακρί, Γεώργιου Τσιάνου.

To σεμινάριο προσφέρθηκε δωρεάν στους αθλητές των δύο συλλόγων, μελών του Ελληνικού Shinkyokushinkai. Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι αθλητές και εκπαιδευτές έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την ερχόμενη χρόνια και όλοι μαζί βούτηξαν στη ζεστή θάλασσα των Κάτω Λεχωνίων.

Οι δυο διοργανωτές Σύλλογοι ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση του «Beach Bar Βallux» για τη φιλοξενία και παραχώρηση του χώρου, ώστε να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο, τον Σταμάτη Γκολέμα για τη φωτογραφική κάλυψη καθώς και τους γονείς που αφιέρωσαν το απόγευμά τους, για να παρευρεθούν στην όμορφη εκδήλωση δίπλα στα παιδιά τους!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου