ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με μέσο όρο ηλικίας κάτω των 23 ετών

με-μέσο-όρο-ηλικίας-κάτω-των-23-ετών-853621

Ενώ η χθεσινή μέρα δεν περιελάμβανε κάποιο νέο μεταγραφικό απόκτημα, με τις συζητήσεις σ’ αυτόν τον τομέα να συνεχίζονται, η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα με διπλή προπόνηση στην Αλλη Μεριά, με τους 24 ποδοσφαιριστές να έχουν όρεξη και διάθεση.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Και δεν θα μπορούσε να συμβαίνει και διαφορετικά, καθώς ο μέχρι στιγμής Ολυμπιακός είναι τόσο νεανικός, που οι ποδοσφαιριστές διψούν για δουλειά και βελτίωση, έχοντας δίπλα του ένα εξαιρετικό τεχνικό τιμ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και οι λίγοι έμπειροι του ρόστερ δεν δίνουν πρώτοι το παράδειγμα.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει να διαχειριστεί 25 συνολικά παίκτες (σ.σ. στις προπονήσεις μετέχει και ο νεαρός Αναστάσιος Σιούρας, που δεν ανακοινώθηκε ακόμη), εκ των οποίων οι 17 είναι από 23 ετών και κάτω, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 22,9 έτη (22,875 για ακρίβεια).

Συγκεκριμένα στην ομάδα υπάρχουν δύο 33αρηδες, ένας 32αρης, ένας 30αρης, δύο 28αρηδες, ένας 25άρης, ένας 23άρης, τρεις 22άρηδες, τρεις 21άρηδες, τέσσερις 20άρηδες, δύο 19άρηδες, δύο 18άρηδες και δύο 17άρηδες.

Μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή είναι ο Ζαχαρίας Καβουσάκης, που έχει γεννηθεί στις 11/1/89, ενώ συνομήλικός του με κάποιους μήνες διαφορά είναι και ο Στέργιος Ψιάνος, που είναι γεννημένος στις 12/9/89. Μικρότερος παίκτης είναι ο τερματοφύλακας Γιάννης Κοκκώνης (24/3/2005), ενώ συνομίληκός του είναι ο στόπερ Κωνσταντίνος Σιουμουρέκης (10/1/2005).

Αναλυτικότερα η σειρά των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου με βάση την ηλικία τους έχει ως εξής: Στέργιος Ψιάνος (1989), Ζαχαρίας Καβουσάκης (1989), Αλέξανδρος Αναστασίου (1990), Κλεβί Κόλα (1992), Γιάννης Ντινιωτάκης (1994), Φίλιππος Σκοπελίτης (1994), Σεραφείμ Παπαϊωάννου (1997), Μάρκος Διαμαντόπουλος (1999), Αποστόλης Λάμπος (2000), Ρωμανός Χαρχαλάκης (2000), Γιώργος Γαλανόπουλος (2000), Αντώνης Θεοδωρόπουλος (2001), Κώστας Καμπέρης (2001), Κωνσταντίνος Κόφφας (2001), Νίκος Μυλωνάς (2002), Φώτης Καρατσόλης (2002), Βασίλης Ακριβόπουλος (2002), Μιχάλης Χατζηπλής (2002), Δημήτρης Αποστολίδης (2003), Μάριος Παπαδήμος (2003), Ηλίας Σταμπουλής (2004), Νίκος Σκούρας (2004), Γιάννης Κοκκώνης (2005), Κώστας Σιουμουρέκης (2005).

Βέβαια, όλοι οι πιτσιρικάδες αξιολογούνται, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι η ομάδα έχει δέκα μικρούς αυτή τη στιγμή, που είναι γεννημένοι από 2002 και πάνω, είναι σημαντικό, καθώς η προκήρυξη τριετίας που βγήκε πέρσι για τη Γ’ Εθνική, ορίζει ότι από την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 και μετά είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνος πέντε ποδοσφαιριστών κάτω των 21 (U21).

Από κει και πέρα, σίγουρα ο μέσος όρος ηλικίας των 22,9 χρόνων, που προαναφέρθηκε, αν αποκτηθούν κάποιοι έμπειροι παίκτες, είναι λογικό ν’ ανέβει ελαφρώς, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει τη βασική φιλοσοφία για έντονο βολιώτικο και νεανικό στοιχείο.

Κοιτάνε και σε Ελατοχώρι και Καρπενήσι

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση, σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ ψάχνουν και για προπονητικό κέντρο σε βουνό, για να γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, και εκτός από το Πήλιο εξετάζουν και τις περιπτώσεις τόσο του Ελατοχωρίου Πιερίας όσο και του Καρπενησίου.

Τέλος, να τονιστεί ότι η συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκου Τσεκούρα, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλη Βενέτη, με αντικείμενο το στάδιο της Νεάπολης, δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη (σ.σ. την είχε προαναγγείλει ο πρώτος την περασμένη Δευτέρα στην «πρώτη» των ερυθρολεύκων), ενώ το προσχέδιο της σύμβασης από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ είναι στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, που το μελέτησαν και αναμένεται να συμφωνήσουν, ώστε να επισημοποιηθεί, δηλαδή να περάσει στο επόμενο Δ.Σ. του προαναφερθέντος δημοτικού οργανισμού.

Επιβεβαίωσε για Νταβέλη

και ο Ολυμπιακός Βόλου

Και από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώθηκε επίσημα ότι επιτεύχθηκε συμφωνία με την Animus Α.Ε., που θα είναι ο μέγας χορηγός στην αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας, αλλά και με την 21ADMEDIA, η οποία θα μεταδίδει τους αγώνες της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, κινούμενη στην κατεύθυνση της διεύρυνσης των σχέσεων με επιχειρηματικούς φορείς αλλά και της προώθησης της επικοινωνιακής θέσης του Συλλόγου σε συνάντηση που έγινε την Τρίτη 2 Αυγούστου μεταξύ του προέδρου του Ομίλου ANIMUS ΑΕ και 21ADMEDIA, κ. Νταβέλη Αχιλλέα, και του προέδρου του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, κ. Τσεκούρα Νικολάου, συμφώνησαν τα παρακάτω:

  1. Μέγας χορηγός της αγωνιστικής εμφάνισης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου για την περίοδο 2022-2023 θα είναι η ANIMUS A.E.
  2. Τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, για το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2022-2023 θα αναλάβει αποκλειστικά η «21ADMEDIA» ΜΙΚΕ, με σκοπό την παροχή δυνατότητας σε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθούν τους αγώνες της Ομάδας μας.
  3. Την κάλυψη των ιατρικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου αναλαμβάνει η ANIMUS A.E. Σε αυτό το πλαίσιο όλο το πακέτο των Ιατρικών- Διαγνωστικών εξετάσεων , θεραπευτική κάλυψη και εργομετρικά, τα αναλαμβάνει η ANIMUS A.E σε συνεργασία με την εταιρία «THE MEDICAL PROJECT».
  4. Οι δύο πρόεδροι, του Ολυμπιακού Βόλου κ. Ν. Τσεκούρας και της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχ. Νταβέλης, συμφώνησαν επίσης να επεξεργαστούν ένα πλαίσιο συνεργασίας των δύο ομάδων με κοινές δράσεις όπως φιλικά παιχνίδια , εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και οτιδήποτε άλλο προάγει τη φιλία και την αγαστή συνεργασία μεταξύ των γειτονικών πόλεων του Βόλου και της Λάρισας.

Η διοίκηση του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει τις ευχαριστίες της στον πρόεδρο των εταιρειών ΑΝIMUS AE και 21 ADMEDIA κ Αχιλλέα Νταβέλη για την ευγενική του χορηγία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου