ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα συγχαρητήρια της Αγριάς στους επιτυχόντες αθλητές της  

τα-συγχαρητήρια-της-αγριάς-στους-επιτ-854520

Η διοίκηση της Αγριάς συνεχάρη τον παίκτη της ανδρικής της ομάδας, Θωμά Σακκά, αλλά και πέντε παίκτες της ακαδημίας της για τις επιτυχίες τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση για τον Σακκά: «Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον παίκτη μας, Θωμά Σακκά, που πέτυχε στις πανελλαδικές εξετάσεις και είδε τους κόπους πολλών χρόνων να πιάνουν τόπο με την είσοδό του στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Κομοτηνής. Λυπούμαστε όχι μόνο που θα φύγει ένας πολύ καλός παίκτης από το ρόστερ μας αλλά και ένα παιδί με ήθος και αρχές, η χαρά όμως είναι μεγαλύτερη γι’ αυτήν του την επιτυχία!

Θωμά, πολλά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία στο νέο ξεκίνημα».

Η ανακοίνωση για τους παίκτες της ακαδημίας: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές της Ακαδημίας μας για τις επιτυχίες τους στις πανελλαδικές εξετάσεις και να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία! Συγχαρητήρια λοιπόν στους:

Πατσή Παύλο: Γεωπονίας, ιχθυολογίας και υδάτινου περιβάλλοντος Βόλου

Σουλίνα Νίκο: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Βόλου

Τσέτσιλα Αριστείδη: ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Κόνιαρη Γιώργο: Στατιστική Γρεβενών

Αρχοντή Δημήτρη: Οικονομικό Βόλου.

Τα συγχαρητήριά μας όμως και στα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Η ήττα, χωρίς να έχουν χάσει κάτι ουσιαστικά, είναι και αυτή μέρος του παιχνιδιού. Πάντα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία και μάλιστα τώρα είναι ακόμα πιο έμπειροι. Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα! Συγχαρητήρια σε όλους!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου