ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Εντεκα μετάλλια για τη Νίκη στο Πανελλήνιο τεχνικής κολύμβησης

εντεκα-μετάλλια-για-τη-νίκη-στο-πανελλ-854585

Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών, που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, στις 28-31 Ιουλίου 2022.

Το νεοσύστατο τμήμα του συλλόγου με ένα χρόνο λειτουργίας έκανε αισθητή την παρουσία του και κατέκτησε συνολικά 11 μετάλλια (6 Χρυσά,2 Ασημένια και 3 Χάλκινα).

Εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών, που όλοι κατέγραψαν νέα ατομικά ρεκόρ και επιπρόσθετα ένα Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Θανάση Μπαρτζώκα, στα 50μ διπλά πέδιλα.

Εκτός απ’ τις ατομικές διακρίσεις, η σκυτάλη 4×100μ διπλά πέδιλα mixed κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων/Κορασίδων.

Το τμήμα είχε συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα τεχνικής κολύμβησης. Τα αποτελέσματα είναι πέρα από κάθε προσδοκία και αποτελούν προϊόν της γνώσης και της σωστής δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή του συλλόγου, κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, που αποτελεί τον πρωτεργάτη των επιτυχιών, αλλά και οι επιδόσεις βάση εκκίνησης για ακόμη πιο σπουδαία επιτεύγματα στο μέλλον.

Οι επιτυχίες των παιδιών όπως αποτυπώθηκαν στην πισίνα:

Σύνολο 11 μεταλλίων:

6 Χρυσά, 2 Ασημένια, 3 Χάλκινα

Πιο αναλυτικά:

Κατάκτηση 1ης θέσης και Χρυσό μετάλλιο στη σκυτάλη 4×100μ διπλά πέδιλα Παίδων-Κορασίδων (Μπαρτζώκας Θ., Παντελόγλου Λ., Γκουντούλα Α., Σανίδας Ε.)

Μπαρτζώκας Αθανάσιος:

Χρυσό με Πανελλήνιο ρεκόρ και 1ος στα 50μ διπλά πέδιλα Παμπαίδων Α.

Χρυσό και 1ος στα 100μ διπλά πέδιλα Παμπαίδων Α.

Χρυσό και 1ος στα 200μ διπλά πέδιλα Παμπαίδων Α.

Ασημένιο και 2ος 400μ διπλά πέδιλα Παμπαίδων Α.

Παντελόγλου Λυδία:

Χρυσό και 1η στα 50μ διπλά πέδιλα Κορασίδων

Χρυσό και 1η στα 100μ διπλά πέδιλα Κορασίδων

Χάλκινο και 3η στα 200μ διπλά πέδιλα Κορασίδων

Λουκάκης Θωμάς:

Χάλκινο και 3ος στα 400μ Υ/Β Εφήβων

Χάλκινο και 3ος στα 100μ Υ/Β Εφήβων

15ος στα 50μ επιφάνεια Εφήβων

12ος στα 50μ άπνοια Εφήβων

Σανίδας Ευάγγελος:

Ασημένιο και 2ος στα 50μ διπλά πέδιλα Παίδων

4ος στα 100μ διπλά πέδιλα Παίδων

7ος στα 200μ διπλά πέδιλα Παίδων

Γκουντούλα Αριέτα:

9η στα 50μ διπλά πέδιλα Κορασίδων

9η στα 100μ διπλά πέδιλα Κορασίδων

6η στα 200μ διπλά πέδιλα Κορασίδων

6η στα 400μ διπλά πέδιλα Κορασίδων

Κατοίκος Γιάννης:

13ος στα 50μ επιφάνεια Παίδων

14ος στα 100μ επιφάνεια Παίδων

16ος στα 200μ επιφάνεια Παίδων

8ος στα 400μ επιφάνεια Παίδων

Βασιλειάδη Φαίδρα:

6η στα 100μ επιφάνεια Παγκορασίδων Β

8η στα 200μ επιφάνεια Παγκορασίδων Β

Οι επιτυχίες αυτές κατέταξαν τον σύλλογο στην 14η θέση της γενικής βαθμολογίας ανάμεσα στους 34 συλλόγους που συμμετείχαν πανελλαδικά και 1ο τόσο σε τοπικό, όσο και σε περιφερειακό και όχι μόνο επίπεδο.

Την αποστολή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη συνόδευσαν ο προπονητής , κ .Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης, ο έφορος του τμήματος, κ. Χριστόφορος Θεοδοσόπουλος και τα μέλη της ΔΕ κ. Πόπη Αποκρεμιώτη και κ. Χάρης Μπουρνής, καθώς και γονείς των παιδιών.

Η ΔΕ του τμήματος κολύμβησης με ανακοίνωσή της «συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις τεράστιες επιτυχίες που κατέγραψαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας ενός και μόνο χρόνου, και φυσικά τον προπονητή μας κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη για την απόλυτη και καθοριστική συμβολή του.

Μέσα από τη γνώση, τη μεθοδικότητα και τις κατευθύνσεις του σε προπονητικό και παιδαγωγικό παράλληλα επίπεδο, οι αθλητές μας κατάφεραν να διακριθούν και να βελτιώσουν τους χρόνους τους.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις προσπάθειες που κάνουν τα παιδιά και ο προπονητής μας και πλήρως

ικανοποιημένοι που μέσα από της διακρίσεις, δίνεται παράλληλα η δυνατότητα μοριοδότησης στο πιο υψηλό συντελεστή σε 5 αθλητές μας. Είμαστε σίγουροι ότι χρόνο με τον χρόνο θα διευρύνεται σε ακόμη περισσότερους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτές τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε καθώς στους γονείς για την εμπιστοσύνη και την καθοριστική συμβολή τους, υποστηρίζοντας με κάθε μέσο τις προσπάθειες των παιδιών.

Η αγωνιστική χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία θα χτίσουμε τη συνέχεια, ενώ ο σχεδιασμός με πλήρες πρόγραμμα δράσεων για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί τον Αύγουστο, για να είμαστε πανέτοιμοι στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Με την απόκτηση της μονάδας παραγωγής αναπνεύσιμου αέρα καθώς και με την παραλαβή των αναγκαίων υλικών που περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, καθιστούμε εφικτή την προοπτική ενασχόλησης των παιδιών με την τεχνική κολύμβηση.

Το τμήμα μας διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία, που μπορούν να προσφέρουν όλες τις δυνατότητες για τη μεγιστοποίηση των επιδόσεων και την επίτευξη όλων των στόχων.

Όσοι αθλητές ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την τεχνική κολύμβησης μπορούν να απευθύνονται στον έφορο του τμήματος, κ. Χριστόφορο Θεοδοσόπουλο (κιν. 6984633250), και στον προπονητή της ομάδας, κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη (κιν. 6973070602).

Αρχές Σεπτεμβρίου θα υπάρξει και δοκιμαστική διαδικασία επιλογής σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο τμήμα τεχνικής κολύμβησης.

Θέτουμε ακόμη μεγαλύτερους στόχους από τη νέα χρονιά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας, που προσδιορίζεται προς το τέλη Αυγούστου.

Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση, με υγεία!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου