ΤΟΠΙΚΟ

Θλίψη για τον χαμό του Μπάμπη Ζέρβα, την Παρασκευή η κηδεία

θλίψη-για-τον-χαμό-του-μπάμπη-ζέρβα-την-854766

Σοκαρισμένη είναι από χθες η ποδοσφαιρική κοινωνία της Μαγνησίας και όχι μόνο, θρηνώντας την απώλεια του Μπάμπη Ζέρβα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 χρόνων, κι ενώ δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Το άγγελμα θανάτου του Μπάμπη Ζέρβα από τον Αλμυρό σκόρπισε απέραντη θλίψη από χθες το πρωί στη Μαγνησία. Ο 64χρονος «έφυγε» στον ύπνο του και βρέθηκε χθες το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του από τη σύζυγό του.

Ο Μπάμπης Ζέρβας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή του Αλμυρού και κυρίως στις αθλητικές κοινότητες λόγω της χρόνιας ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. Για πολλά χρόνια, διατέλεσε πρόεδρος και προπονητής του Αθλου Αλμυρού, τον οποίο ίδρυσε πριν από 23 χρόνια, δημιουργώντας μία πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Ο εκλιπών δούλευε ως πολιτικό προσωπικό της Ασφάλειας Βόλου και σε δύο χρόνια θα έβγαινε σε σύνταξη.

Ο Μπάμπης Ζέρβας είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής σε Νεοχωράκι, Πρωτεσίλαο, ΓΣ Αλμυρού και υπήρξε προπονητής πέραν του Αθλου, σε Δήμητρα Ευξεινούπολης, Μυρμηδόνες, Αγροτικό και Αρη Ανθοτόπου.

Ο Μπάμπης Ζέρβας αφήνει πίσω του τη σύζυγο του Χριστίνα, τις κόρες του Μαρία, Βάγια και Ελισάβετ και τα εγγόνια του Χριστίνα, Χαρά, Ελενα, Χριστίνα και Φώτη. Η κηδεία θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή, καθώς έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή, που θα γίνει στη Βέροια, για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Συγγενείς και φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον «αποχαιρετήσουν» την Παρασκευή 5 Αυγούστου, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αλμυρού, στις 12:00.

Από τον σύλλογο του Αθλου, ανακοινώθηκε πως όποια παιδιά παραβρεθούν μπορούν, αν θέλουν, να φορούν τη φανέλα του συλλόγου στην τελετή.

Συλλυπητήριες

ανακοινώσεις

Η είδηση του θανάτου του Μπάμπη Ζέρβα συγκλόνισε την ποδοσφαιρική κοινότητα και σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος έσπευσε να συλλυπηθεί τους οικείους του αναφέροντας μέσω ανακοινώσεων:

ΕΠΣ Θεσσαλίας: «H διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο πρόεδρός της Μιλτιάδης Καλόγηρος επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του προέδρου του Αθλου Αλμυρού Χαράλαμπου Ζέρβα, καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Αθλος Αλμυρού: «Εκ μέρους των προπονητών, των αθλητών και όσων ήταν κομμάτι αυτού του συλλόγου, που τόσο πολύ αγαπούσε ο Μπάμπης τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και καλό παράδεισο να έχει. Ο Μπάμπης μας δίδαξε ήθος, ευγένεια και το Ευ Αγωνίζεσθαι. Θα μας λείψει πολύ».

Πρωτεσίλαος: «Συγκλονισμένοι όλοι στον Πτελεό και στον Πρωτεσίλαο στην είδηση του θανάτου του Μπάμπη Ζέρβα. Ο Μπάμπης φόρεσε και τίμησε τη φανέλα του Πρωτεσιλάου για 4 χρόνια, μα πάνω από όλα μας τιμούσε όλα αυτά τα χρόνια με τη φιλία του. Πάντα είχαμε την καλύτερη συνεργασία με την ομάδα του τον Άθλο Αλμυρού. Φιλικά, συμμετοχές σε τουρνουά ακαδημιών και άλλα πολλά. Τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό παράδεισο, φίλε Μπάμπη».

ΑΕ Χλόης: «Ο ξαφνικός θάνατος του Μπάμπη Ζέρβα μας συγκλόνισε όλους. Ο αθλητισμός της Μαγνησίας από σήμερα είναι φτωχότερος.

Ο εκλιπών άφησε το στίγμα του με την εργατικότητά του και την αγάπη που είχε για τον αθλητισμό. Είμαστε τυχεροί που γνωρίσαμε αυτόν τον άνθρωπο! Καλό παράδεισο Μπάμπη Ζέρβα. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του».

Πύρασος Νέας Αγχιάλου: «Στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του Μπάμπη Ζέρβα, ενός ποδοσφαιρανθρώπου της περιοχής μας που άφησε τη σφραγίδα του στον μαγνησιώτικο Αθλητισμό, το διοικητικό συμβούλιο του Πυράσου εκφράζει τη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο εκλιπών υπήρξε άνθρωπος του Αθλητισμού με τεράστια προσφορά, ειδικότερα τις τελευταίες δύο δεκαετίες στα νέα παιδιά του Αλμυρού με την ίδρυση και τη λειτουργία του Αθλου. Διαχρονικά, όλες οι διοικήσεις του Πυράσου είχαν αγαστή, άριστη συνεργασία μαζί του, τόσο σε θέματα μεταγραφών όσο και σε διεξαγωγή φιλικών αγώνων,τουρνουά τμημάτων υποδομής. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως άνθρωπο προσφοράς κι αγάπης για το ποδόσφαιρο και τη νεολαία της περιοχής μας».

Αίας Σούρπης: «Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά την αναγγελία του ξαφνικού θανάτου του Μπάμπη Ζέρβα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς στην οικογένεια και τους οικείους του».

AΣ Μικροθηβών: «Το ΔΣ και οι φίλοι του ΑΣ Μικροθηβών εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείου του εκλιπόντα Μπάμπη Ζέρβα».

Το συγκινητικό αντίο

του Δημήτρη Βελάνη

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μέλος της ΕΠΣΘ Δημήτρης Βελάνης, είπε το δικό του «αντίο» στον αγαπημένο του Μπάμπη, αναφέροντας: «Αν είναι δυνατόν, πρώτο τηλεφώνημα της ημέρας πρωί – πρωί ο Μπάμπης λέει έφυγε. Πού να πάει, βρε Φώτη, λέω, χθες έφτιαξε το μητρώο στην ΕΠΣΘ. Χθες ρωτούσε για δελτία, για τις κληρώσεις για τις ακαδημίες.

Φίλε, έχουμε εκκρεμότητες, δεν είναι δυνατόν να τις αφήσει έτσι ένας τελειομανής, παράγοντας – προπονητής – δάσκαλος – παιδαγωγός. Στήριγμά μου στην πορεία μου στην ΕΠΣΘ. Στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού ως κυνηγός και συ μόνιμα με το παράπονο: “Ελα βρε Μήτσο τα βράδια πάνω να κεράσω”. Δεν έχω λόγια άλλα. Δεν γίνεται αυτό. Εύχομαι αυτό το οικοδόμημα του Αθλου που είχες να γίνει διπλάσιο στη μνήμη σου και να το καμαρώνεις από ψηλά. Μπάμπη καλό ταξίδι καλούς αγώνες κει ψηλά».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου