Συγχαρητήρια Αγοραστού στους Βολιώτες κωπηλάτες  

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-03, 09:57:06
Συγχαρητήρια Αγοραστού στους Βολιώτες κωπηλάτες   

 

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνεχάρη τη Βολιώτισσα Σοφία Δαλίδου και τους Βολιώτες Παναγιώτη Αδάμ, Απόστολο Λυκομήτρο για τις πρόσφατες επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο κωπηλασίας του Βαρέζε. Αναλυτικά το συγχαρητήριο μήνυμα: «Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Σοφία Δαλίδου, τη Βολιώτισσα αθλήτρια του κωπηλατικού τμήματος του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου (ΟΕΑ-ΝΑΒ), που επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 νεανίδων, στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Η Βολιώτισσα αθλήτρια έκανε περήφανη την ομάδα της, τη Μαγνησία, τη Θεσσαλία και όλη τη χώρα, κατακτώντας την πρώτη θέση πετυχαίνοντας παγκόσμιο ρεκόρ στο διπλό σκιφ.

Ακόμη, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους Βολιώτες αθλητές Παναγιώτη Αδάμ από τον ΟΕΑ-ΝΑΒ, και τον Απόστολο Λυκομήτρο από τον Ν.Ο. Θεσσαλονίκης, που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο για το τετραπλό σκιφ των εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23, και στις Βολιώτισσες αθλήτριες Σωτηρία Μιχαηλίδη και Ευθυμία Κουκλουμπέρη του ΝΟΒΑ που κατετάγησαν όγδοες στη γενική στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου νεανίδων. Συγχαρητήρια στις άξιες αθλήτριες και στους άξιους αθλητές και σε όλους τους συντελεστές και στις οικογένειές τους για τις τεράστιες παγκόσμιες επιτυχίες, που αποδεικνύουν ότι η σκληρή δουλειά, η επιμονή και η στοχοπροσήλωση αποτελούν διαβατήρια επιτυχίας στον αθλητισμό και στη ζωή. Ξεχωριστά συγχαρητήρια στον Ομοσπονδιακό μας Βολιώτη Προπονητή Γιώργο Φώτου που μαζί με τους αθλητές του σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία».

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
5
=