ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΟΕΑ-ΝΑΒ

συγχαρητήρια-ανακοίνωση-του-οεα-ναβ-855105

Συνεχάρη με ανακοίνωσή του ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. τα δικά του “παιδιά”, Σοφία Δαλίδου και Παναγιώτη Αδάμ για την κατάκτηση του χρυσού και χάλκινου μεταλλίου αντίστοιχα στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας U19, που έγινε στο Βαρέζε, ενώ συγχαρητήρια δίνει και στους άλλους τρεις Βολιώτες αθλητές που συμμετείχαν, τον χάλκινο Απ. Λυκομήτρο και τις Κουκλουμπέρη, Μιχαηλίδου, που πλασαρίστηκαν στην 8η θέση. Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη, οι προπονητές και οι αθλητές-αθλήτριες του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. καθώς και οι φίλοι της Βολιώτικης Κωπηλασίας συγχαίρουν την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Σοφία Δαλίδου για το χρυσό μετάλλιο με Παγκόσμιο ρεκόρ στο διπλό σκιφ και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. Παναγιώτη Αδάμ για το χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 και Εφήβων που πραγματοποιήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Επίσης συγχαίρει τους Βολιώτες αθλητές Απόστολο Λυκομήτρο για το χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ και τις αθλήτριες Ευθυμία Κουκλουμπέρη, Σωτηρία Μιχαηλίδου για την όγδοη θέση στην τετράκωπο.

Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συνεχίζει και την νέα αγωνιστική χρονιά με σοβαρότητα και αγωνιστικό προσανατολισμό σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί.

Με τις συνεχιζόμενες Ολυμπιακές και Παγκόσμιες επιτυχίες των αθλητών Κωπηλασίας πρέπει τουλάχιστον η Κωπηλασία να αναδειχθεί ως κορυφαίο άθλημα και να τύχει της απαραίτητης προσοχής από τις τοπικές αρχές όπως συμβαίνει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου