Ξεχωριστή η συμμετοχή της Νίκης στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης

Τελευταία ενημέρωση: 2022-07-07, 13:32:11
Ξεχωριστή η συμμετοχή της Νίκης στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης

Η συμμετοχή του κολυμβητικού τμήματος της Νίκης Βόλου στον 3ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης, που διοργάνωσε ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, αποτέλεσε ένα ξεχωριστό γεγονός, με τον βολιώτικο σύλλογο να αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

"Το τριήμερο 1-3 Ιουλίου 2022 μια ιδιαίτερη και μοναδική διοργάνωση, ο 3ος Αυθεντικός Μαραθώνιος κολύμβησης, πραγματοποιήθηκε με αγωνιστικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στην παραλία στο Πευκί, με διοργανωτή τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είχε τον κλασικό Μαραθώνιο κολύμβησης, 14.5 χιλιομέτρων και παράλληλα διεξήχθησαν και αγώνες 10, 5, 3, 1.5 χιλιομέτρων καθώς και 500 μέτρων.

Μουσικά δρώμενα με συναυλίες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα και έδωσαν μια γιορτινή διάσταση στη διοργάνωση.

Το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου συμμετείχε με αποστολή 20 αθλητών, στα αγωνίσματα των 1,5 χιλιομέτρων και 500 μέτρων.

Η μοναδική αυτή εμπειρία για τα παιδιά του τμήματος είχε σκοπό να τιμήσει τη διοργάνωση, στην οποία πιστεύουμε και συνδράμουμε, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική τα επόμενα χρόνια.

Οι αθλητές του τμήματος και ιδιαίτερα τα παιδιά της προαγωνιστικής και λόγω λήξης αγωνιστικών υποχρεώσεων, εντυπωσίασαν με την τόσο καλή προσαρμοστικότητα που επέδειξαν σε ένα αγώνισμα που πρώτη φορά ήρθαν σε επαφή, αυτό της ανοικτής θάλασσας.

Παράλληλα, και για τον περιορισμένο αριθμό παιδιών της αγωνιστικής ομάδας, κλασικής και τεχνικής κολύμβησης που συμμετείχαν, λόγω επικείμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η εμπειρία ήταν μοναδική.

Τη διοργάνωση τίμησε με τη συμμετοχή του και  το τμήμα ποδηλασίας του συλλόγου με πρωτοβουλία του εφόρου κ. Σπύρου Μορφόπουλου, που πραγματοποίησε ποδηλατοδρομία  με σημείο εκκίνησης την Αργώ και τερματισμό στην αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης, το νότιο τμήμα του Τρικερίου.

Το τμήμα κολύμβησης συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση και με υποστήριξη σε ανθρώπινο δυναμικό. 

Την αποστολή της ομάδας μας συνόδευσαν αρκετοί γονείς και ο έφορος του τμήματος κ. Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης.

Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Γιάννη Κοντζιά για την πρόσκληση και υποστήριξη που μας παρείχε και επίσης στην ειδική συνεργάτη του δημάρχου κ. Λεμονιά Μουλά για την καθοριστική της συμμετοχή στην αρτιότητα και μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης. Ήταν τιμή μας να συμμετέχουμε και αποτελεί δέσμευση μας η υποστήριξή μας σε κάθε μελλοντική διοργάνωση".

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=