ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με πολλές ελπίδες για το μέλλον ο ΝΟΒΑ

με-πολλές-ελπίδες-για-το-μέλλον-ο-νοβα-874703

Με θετικό πρόσημο για την ομάδα του ΝΟΒΑ ολοκληρώθηκε η α’ φάση της 14ης πανελλήνιας συνάντησης ανάπτυξης κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων το Σάββατο 2/7 και την Κυριακή 3/7.

Σε μια άριστη διοργάνωση, σε όλους τους τομείς, συμμετείχαν περίπου 300 αθλητές κατηγορίας ανάπτυξης από 26 σωματεία της χώρας. Ο ΝΟΒΑ συμμετείχε με 17 αθλητές σε 8 αγωνίσματα, κερδίζοντας ένα χρυσό μετάλλιο για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία, στο αγώνισμα του 4x τετραπλού σκιφ κορασίδων και μια 4η θέση στο 2x σκιφ παίδων, μια θέση στον μικρό τελικό στο σκιφ 1x κορασίδων 12ετών, ο οποίος δεν έγινε λόγω ισχυρού ανέμου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1η θέση, χρυσό μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ (4x) κορασίδων: Παπαρίζου Θεοφανία, Παπαρίζου Ελένη, Νιζάμη Μελίνα, Σκιαθίτη Νεφέλη.

4η θέση στο διπλό σκιφ (2x) παίδων: Σώμος Κωνσταντίνος, Χιώτης Γιώργος.

Μικρό τελικό στο σκιφ (1x) Κορασίδων 12ετών: Ντριβαλά Δήμητρα.

Οι υπόλοιποι αθλητές του ΝΟΒΑ που αγωνίστηκαν πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο κωπηλατικό τους ξεκίνημα, κερδίζοντας μέσα από τη συμμετοχή τους και τον μεγάλο συναγωνισμό, πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον τους.

Στο διπλό σκιφ (2x) κορασίδων: Ζηργάνου Έφη, Μαγούδη Γεωργία.

Στο τετραπλό σκιφ (4x) παίδων: Τζικόπουλος Χριστόδουλος, Κουτσιανής Θανάσης, Μακράκης Λαυρέντης, Νικολόπουλος Ανδρέας.

Στο διπλό σκιφ (2x) παίδων: Καλαμβοκάς Μάριος, Τσερνέτσκι Αλέξανδρος.

Στο σκιφ (1x) παίδων 12 ετών: Οικονόμου Χρήστος.

Στο σκιφ (1x) παίδων: Τζούνης Θωμάς.

«Ο πρόεδρος του ομίλου Λάμπης Τσουκαλάς, τα μέλη του ΔΣ και όλη η αθλητική οικογένεια του ΝΟΒΑ συγχαίρουν τους νεαρούς αθλητές και τους προπονητές Νίκο Σκιαθίτη, Τζούνη Ευθύμη, για την αγωνιστική τους παρουσία και την άριστη συμπεριφορά τους που επέδειξαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και τους εύχονται καλή συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις».

Σύσσωμη η αποστολή του βολιώτικου συλλόγου στα Γιάννενα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου