ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Κανένα σενάριο συγχώνευσης Ολυμπιακού Βόλου-ΠΑΕ Βόλος»

κανένα-σενάριο-συγχώνευσης-ολυμπια-874764

Στο Ράδιο Βέρα και την εκπομπή «Ουδέν κρυπτόν» μίλησε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βόλου και πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Μουλάς, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που ζητά την παραίτηση της διοίκησης Τσεκούρα: «Ζητώ την παραίτηση της διοίκησης, διότι δεν διαφαίνεται κάποια αλλαγή στα διοικητικά δρώμενα του Ολυμπιακού Βόλου.

Αν είναι να συνεχιστεί η ίδια πορεία που δεν είναι καθόλου καλή και μιλάω βάσει των αποτελεσμάτων, ζητώ μία αλλαγή πλεύσης, μία συσπείρωση και μία επάνοδο του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου, γιατί οι φίλαθλοι έχουν απομακρυνθεί πάρα πολύ, ώστε να γίνει μία καινούργια αρχή πιο εποικοδομητική και πιο ελπιδοφόρα».

Για το αν η επιδίωξη είναι μία νέα διοίκηση στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, που θα συζητήσει την περίπτωση ενσωμάτωσης του Ολυμπιακού Βόλου στον ΝΠΣ Βόλος, ο κ. Μουλάς ανέφερε: «Επειδή τυχαίνει να είμαι και μέλος της Δημοτικής Αρχής και κοντά στον Δήμαρχο, ο οποίος είναι και πρόεδρος του ΝΠΣ (sic), δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο σε καμία περίπτωση. Ο σκοπός είναι να γίνει μία καινούργια συσπείρωση του κόσμου του Ολυμπιακού, που έχει απομακρυνθεί από αυτόν. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο σωματείο.

Σε ό,τι αφορά στη συγχώνευση του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΝΠΣ (sic), δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και ο δήμαρχος από όσο ξέρω έχει τον δικό του σχεδιασμό για την ομάδα, της οποίας ηγείται. Στόχος του είναι να βγάλει αυτή την ομάδα στην Ευρώπη. Δεν συζητά κανένα τέτοιο ενδεχόμενο συγχώνευσης ούτε τον ενδιαφέρει.

Να σας πω και αυτολεξεί το σχόλιό του «κάντε ό,τι θέλετε». Ο Αχιλλέας Μπέος έχει τους δικούς του στόχους και τα δικά του οράματα για το σωματείο που είναι και θέλει να γράψει ιστορία. Θεμιτό είναι αυτό και δεν θέλω να το σχολιάσω».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου