Θρηνεί την απώλεια της συζύγου του, Γ. Ευσταθιάδου, ο Δ. Λαμπρογιώργος

Τελευταία ενημέρωση: 2022-07-06, 21:37:32
Θρηνεί την απώλεια της συζύγου του, Γ. Ευσταθιάδου, ο Δ. Λαμπρογιώργος

Δεύτερο χτύπημα για το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΘ, Δημήτρη Λαμπρογιώργο, ο οποίος λίγες μέρες μετά την απώλεια του αδερφού του, θρηνεί και για τον θάνατο της 59χρονης συζύγου του, Γεωργίας Ευσταθιάδου, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από την επάρατο. Η εκλιπούσα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και εργαζόταν ως νηπιαγωγός.

 Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΘ τονίζεται: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ Θεσσαλίας επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο της συζύγου του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΘ Δημήτρη Λαμπρογιώργου, Γεωργίας Ευσταθιάδου, καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης».

Ανακοίνωσε εξέδωσε και ο Μαγνησιακός, που αναφέρει: «Η Διοίκηση του «Α.Σ.Β Μαγνησιακός» εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήριά της στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Θ., κ. Δημήτρη Λαμπρογιώργο, για τις απώλειες δύο αγαπημένων του προσώπων, του αδελφού του Χρήστου και της συζύγου του Γεωργίας, μέσα σε λίγες ημέρες. Ας αναπαυθούν εν ειρήνη».

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=