ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήγε με 410.000 ευρώ ο Β. Ζαχείλας στον 9.86!

πήγε-με-410-000-ευρώ-ο-β-ζαχείλας-στον-9-86-875839

Με μία σακούλα με 410.000 ευρώ πήγε στο στούντιο του Ρ/Σ Βόλος 9.86 ο Βασίλης Ζαχείλας, μέλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, θέλοντας να αποδείξει ότι τα χρήματα στα οποία αναφέρθηκε στη ΓΣ του ερυθρόλευκου συλλόγου την περασμένη Δευτέρα τα έχει συγκεντρώσει πράγματι.

Ο κ. Ζαχείλας, που επικαλέστηκε ως μάρτυρες για τα χρήματα τους παρουσιαστές της εκπομπής Clasico, έκανε λεκτική επίθεση στον κ. Μουρτζίνο, θεωρώντας ότι τον ειρωνεύτηκε για το ποσό των 400.000 ευρώ.

«Μας είπε ο χθεσινός ο κ. Μουρτζίνος μακάρι να είχα 400 χιλιάρικα και ότι με 600 χιλιάρικα θα τον έπαιρνε αυτός. Μετρήστε τα 410.000 χιλιάρικα που έχω μαζί μου», είπε ο Βασίλης Ζαχείλας, και τα έδειξε στους παρουσιαστές. «Θα με πει εμένα ψεύτη ο κ. Μουρτζίνος. Πρέπει να ντρέπεσαι ρε νούμερο, καρναβάλι. Θα πει για μένα ότι είμαι ψεύτης; Να τα λεφτά. Απλώς δεν γουστάρω να είμαι μαζί με σας».

Να σημειωθεί ότι στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, καθώς η ραδιοφωνική εκπομπή Clasico έχει και ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη, εμφανίζεται να βγάζει από την τσάντα που είχε τα χρήματα ένα πιστόλι, το οποίο σε νέα του παρέμβαση ισχυρίστηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι ήταν ψεύτικο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου