ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Τσαρτσαρή η τελετή λήξης του Αιολικού

με-τσαρτσαρή-η-τελετή-λήξης-του-αιολικ-876544

Ο Κώστας Τσαρτσαρής, παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας, που έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό, δέκα φορές πρωταθλητής Ελλάδος και οκτώ φορές κυπελλούχος Ελλάδος με τους «πράσινους», έδωσε το παρών στην τελετή λήξης του Αιολικού Βόλου.

Αυτή έγινε την περασμένη Παρασκευή, ενώ τιμώμενα πρόσωπα ήταν επίσης ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ και νυν προπονητής μπάσκετ, Γιώργος Βλιώρας, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος, και ο αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Βόλου, Γιώργος Πράττος.

Όπως αναφέρει ο βολιώτικος σύλλογος σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Την Παρασκευή 1 Ιουλίου και ώρα 19:00 έως 22:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας παρουσία πλήθους κόσμου (περισσότερο από κάθε άλλη φορά) πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Αιολικού Βόλου για το έτος 2022.

Τιμώμενα πρόσωπα οι αθλητές του Αιολικού Βόλου, οι γονείς αλλά και δύο μεγάλοι αθλητές και συνεχιστές του αθλητισμού σήμερα, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., κ. Βλιώρας Γεώργιος, και ο επικεφαλής του αναπτυξιακού αθλητισμού της Ε.Ο.Κ., κ. Τσαρτσαρής Κωνσταντίνος.

Τιμώμενα επίσης πρόσωπα ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, κ. Τριαντόπουλος Χρήστος, και ο ακούραστος αντιδήμαρχος του Δήμου Βόλου, κ. Πράττος Γεώργιος.

Το καλωσόρισμα του Δ.Σ. του Αιολικού με εκπρόσωπο και άξιο παρουσιαστή τον Αντώνη Σαμαρά, εμπνευστή και υπεύθυνο της Ακαδημίας του Αιολικού Βόλου, έχει ως εξής: «Με τη λήξη της χρονιάς σας καλωσορίζουμε στο 7ο εσωτερικό τουρνουά ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΥΜΠΑΣ. Μετά από δύο χρόνια καραντίνας μπορέσαμε και διοργανώσαμε το 7ο εσωτερικό τουρνουά ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΥΜΠΑΣ.

Για έναν μήνα, τον Ιούνιο, και πλέον οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αιολικού Βόλου κάθε απόγευμα ήταν στο γήπεδο και έδιναν παιχνίδια, μετρώντας και συγκρίνοντας τις δυνάμεις τους.

Το εσωτερικό τουρνουά του Αιολικού Βόλου αποτελεί πλέον θεσμό και έχει καθιερωθεί να γίνεται κάθε χρόνο προς τιμήν του ιδρυτικού μέλους, Τύμπα Γρηγόρη.

Όσον αφορά στον αγωνιστικό απολογισμό της φετινής χρονιάς, η παιδική ομάδα του Αιολικού ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στον Νομό Μαγνησίας και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας.

Η αντρική μας ομάδα, που τον κύριο κορμό της απαρτίζουν αθλητές προερχόμενοι από την ακαδημία μας, κατετάγη 7η στο πανθεσσαλικό πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Η ομάδα των κορασίδων ανακηρύχθηκε δευτεραθλήτρια στον Νομό Μαγνησίας και προκρίθηκε στις 4 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ξεκίνησε το παιχνίδι επίλεκτων ομάδων του Αιολικού. Στο ημίχρονο απονεμήθηκε πλακέτα στον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ, κ. Βλιώρα Γεώργιο, από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Αιολικού, κ. Λεύκελη Δημήτρη, για την πολυετή του προσφορά στον αθλητισμό και τη στήριξή του προς τον σύλλογο του Αιολικού. Ο κ. Βλιώρας ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Αιολικού για την τιμή που του κάνει και είπε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μου χαρά να βοηθάω γενικότερα τους αθλητικούς συλλόγους από τη θεσμική θέση που βρίσκομαι, διότι επιτελούν κοινωνικό έργο και προάγουν τον αθλητισμό που τόσο αγαπάω».

Στη συνέχεια απονεμήθηκε πλακέτα στον επικεφαλής του αναπτυξιακού αθλητισμού της Ε.Ο.Κ., κ. Τσαρτσαρή Κωνσταντίνο, από τη γραμματέα του Δ.Σ. του Αιολικού, κ. Σωτηρίου Ζωή, για την πλούσια προσφορά του στον αθλητισμό.

Ο κορυφαίος αθλητής σε Ελλάδα και Ευρώπη ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Αιολικού όπως και τον υπεύθυνο Σαμαρά Αντώνη και είπε μεταξύ άλλων: «Εσείς οι γονείς επενδύετε στα παιδιά σας που ασχολούνται με τον αθλητισμό και μόνο τα χαρούμενα πρόσωπα που διακρίνω είναι για όλους πραγματικά υγεία και ευλογία».

Την πλακέτα του υφυπουργού κ. Τριαντόπουλου Χρήστου για τη βοήθεια και τη στήριξή του προς τον Αιολικό παρέλαβε ο αδελφός του.

Μετά το τέλος του αγώνα των επιλέκτων, τον οποίον κέρδισε η εφηβική ομάδα, ακολούθησαν οι βραβεύσεις στον νικητή του διαγωνισμού τριπόντων, Άγγελο Πανταζόπουλο, στον νικητή των διαγωνιστικών των Hot shot για τη μεσαία κατηγορία, Χρήστο Πούλο, και τους νικητές των διαγωνιστικών των LAY UP της μικρής κατηγορίας, Τζίτζο Νίκο και Τσιούνη Στέφανο.

Τέλος, όλα τα παιδιά κεράστηκαν από τα πανόστιμα γλυκά του Ζαχαροπλαστείου «Ο ΜΠΑΜΠΗΣ», από τα κουλουράκια από το αρτοποιείο «ΑΡΤΟΠΟΛΙΣ» και όπως κάθε χρόνο από τα αναψυκτικά της Ε.Ψ.Α. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τις επιχειρήσεις για τη χορηγία τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο νομικός σύμβουλος της ομάδας του Αιολικού κ. Σαμαράς Ιωάννης. Από το Δ.Σ. του Αιολικού παρευρέθηκαν η γραμματέας κ. Σωτηρίου Ζωή, ο αντιπρόεδρος κ. Λεύκελης Δημήτριος, ο ταμίας κ. Σκυριανός Νικόλαος, το μέλος κ. Ρούσσου Άννα, το μέλος ο κ. Μακρυκώστας Δημήτριος, το μέλος κ. Ρούσσος Όθων κ.α.

Το Δ.Σ. του Αιολικού ευχαριστεί τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Σαμαρά Αντώνη, όπως και τους άξιους συνεργάτες του κ.κ. Στεργιόπουλο Ιωάννη, Γουμενόπουλο Στάθη, Δεμίρη Κώστα για τον αγώνα που έδωσαν, για να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία η γιορτή.

Ευχαριστεί τη γραμματεία με τον κ. Βλάχο και την κ. Σεφεριάδου Θάλεια για τη διεξαγωγή του αγώνα, όπως και τους διαιτητές κ.κ. Παπαγιώτη Γεώργιο και Πάρη Γεωργοσόπουλο, που διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς.

Ευχαριστεί τον υπεύθυνο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Ιωνίας, κ. Οικονόμου Δημήτριο, που ενήργησε, ώστε οι φωτεινοί πίνακες να λειτουργούν άψογα.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που εμπιστεύονται τον Αιολικό για τα πολύτιμα παιδιά τους.

Οι άνθρωποι του Αιολικού εύχονται ένα όμορφο με υγεία, χαρά και ξένοιαστο καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη….!».

Από τα αριστερά ο αντιπρόεδρος του Αιολικού, Λεύκελης Δημήτρης, ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας, ο προπονητής του Αιολικού, Γιάννης Στεργιόπουλος, και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Αντώνης Σαμαράς

Τα παιδιά της Ακαδημίας του Αιολικού χάρηκαν με την ψυχή τους την εκδήλωση

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου