ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ψάχνει τον αντί-Λούκας

ψάχνει-τον-αντί-λούκας-877076

Τον επιτελικό μέσο που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι της έχει αρχίσει να ψάχνει ήδη η Νίκη Βόλου, μια και όπως όλα δείχνουν ο Λούκας Γκαρσία δύσκολα θα φορέσει τα κυανόλευκα για 4η σερί σεζόν.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Λούκας Γκαρσία δύσκολα θα παραμείνει στο κυανόλευκο στρατόπεδο όπως όλα δείχνουν, αφήνοντας τον Βόλο μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής σε αυτόν. Για τον ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί και η ΑΕΛ τον περασμένο χειμώνα, αλλά ο 34χρονος πλέον «Μπίτσι» παρέμεινε στη Νίκη, καταγράφοντας συνολικά 24 παρουσίες στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τα κυανόλευκα.

Ο αγαπημένος Λούκας της κυανόλευκης κερκίδας είχε έρθει στον Βόλο το 2018, όταν και φόρεσε τα κυανέρυθρα του ΝΠΣ Βόλος στη Super League 2, πανηγυρίζοντας και άνοδο μετά από 24 αγώνες και τέσσερα δικά του τέρματα, για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στη Νίκη, όπου σε δύο σεζόν στη Football League είχε αρχικά 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα που διακόπηκε λόγω πανδημίας και στη συνέχεια άλλες 18 στην ίδια κατηγορία με συνολικά 7 τέρματα. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Γκαρσία ξεκίνησε ως βασικός σε 16 αγώνες, σε 8 πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε δύο φορές με αντίπαλο τον Πιερικό και την Καβάλα, μετρώντας συνολικά 1447 λεπτά στο χορτάρι, ενώ είχε και 4 συμμετοχές στα συνολικά 5 παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ποδοσφαιρική του αξία είναι αδιαμφησβήτητη, αλλά πλέον η ηλικία του μοιάζει απαγορευτική για ακόμη μία ανανέωση, με τους κυανόλευκους να έχουν ως στόχο να ρίξουν φέτος τον μέσο όρο ηλικιακά.

Στη θέση του Γκαρσία πέρυσι, αγωνίστηκε τόσο ο Χοσέτε Μιράντα, όποτε η Νίκη έπαιξε με «δεκάρι», όσο και ο Τσουκαλάς, που είχε πίσω του σε ρόλο αμυντικών μέσων τους Κυριακίδη-Παναγιωτίδη ή Μέτσε.

Στη Νίκη συνεχίζουν να πιστεύουν πως ο Μιράντα μπορεί να επιστρέψει στον Βόλο και μάλιστα να αποκτήσουν και τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουϊνέας, Όσκαρ Σιαφά, που την περσινή περίοδο συστήθηκε στο κοινό του Βόλου, παίζοντας με τον Ολυμπιακό.

Εφόσον προχωρήσει το θέμα του Σιαφά, τότε δεν αποκλείεται να λειτουργήσει σαν μοχλός… πίεσης και επιστροφής για τον Μιράντα, που περιμένει να ζήσει το όνειρό του με την πρώτη ομάδα της Χετάφε, από την οποία τον απέκτησε πέρυσι η Νίκη.

Από κει και πέρα όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του τερματοφύλακα Νίκου Μπουργάνη, αλλά και του αμυντικού Αγγελου Αργύρη, που θα ενισχύσουν και το βολιώτικο στοιχείο, που έλειψε από την ομάδα.

Οι κυανόλευκοι έχουν ήδη ανακοινώσει την παραμονή των Σταύρου Τσουκαλά, Παναγιώτη Παναγιωτίδη, στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν άλλες δύο ανανεώσεις-ανακοινώσεις, ενώ με διετές συμβόλαιο δεσμεύονται οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Αντόνιο Ροχάνο, Νίκος Κουσκουνάς, Βαγγέλης Ανδρέου. Ο Μπρούνο Μορέιρα αποτελεί μέχρι τώρα τη μοναδική μεταγραφή, που έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Στα περσινά επίπεδα κινούνται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να έχουν δηλώσει και φέτος ως πρώτη έδρα το αναμορφωμένο μετά και τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 80 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 500, τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2 και όχι στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναλυτικότερα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Basic: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας, για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

Silver: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Gold: 200€-VIP: 500€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου.

Family: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών. Τα ανήλικα τέκνα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου, παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς παιδιά ή με ενήλικα τέκνα δεν δύνανται να το αγοράσουν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτήριων: Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30). Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου