ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Προκόπιο και Μπαρτζώκα μπασκετικό καμπ στην Αγριά

με-προκόπιο-και-μπαρτζώκα-μπασκετικό-880711

Στο κλειστό της Αγριάς τελικά κι όχι στο ΕΑΚ του Βόλου θα διεξαχθεί από μεθαύριο Δευτέρα έως το επόμενο Σάββατο 9 Ιουλίου το «Skills Development & Evaluation Camp 2022» για μπασκετμπολίστες ηλικίας 12-20 ετών.

Το καμπ, που διοργανώνει ο Αχιλλέας Δεμέναγας, παλαίμαχος του Εσπέρου και της Δάφνης, σε συνεργασία με την Ολύμπια Λάρισας, γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αθλητική εγκατάσταση του Δήμου Βόλου, καθώς πέρσι φιλοξενήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό της Πορταριάς και θα έχει και φέτος «άρωμα» ΝΒΑ.

Κι αυτό γιατί μετά την περσινή παρουσία του shooting coach των Miami Heat και του ΝΒΑ, Rob Fodor, φέτος θα δώσει το «παρών» ο προπονητής Μάικ Προκόπιο, που έχει συνεργαστεί με κορυφαίες ομάδες από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, όπως οι Ντάλας Μάβερικς και οι Μπόστον Σέλτικς, και ήταν ο Stragetic Game Management του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ για τέσσερα χρόνια (2009-2021).

Παράλληλα, το καμπ στηρίζει ο προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς, Γιώργος Μπαρτζώκας, που έδωσε το «παρών» πέρσι στην Πορταριά και το ίδιο θα κάνει και φέτος, χωρίς ακόμη να είναι γνωστή η μέρα που θα έρθει στον Βόλο.

Σημαντικό ν’ αναφερθεί είναι ότι σε σχέση με πέρσι, υπάρχει μία μεγάλη αύξηση συμμετοχών, καθώς πέρσι παρακολούθησαν το καμπ 34 μπασκετμπολίστες και φέτος έχουν εγγραφεί 57.

Ανάμεσά τους είναι και ο περσινός MVP του καμπ και παίκτης της Νίκης Βόλου, Χρήστος Νίκολης, που τη σεζόν που τελείωσε, έπαιξε στη Β’ Εθνική με τη Νίκη, και ο οποίος λόγω της περσινής του διάκρισης κέρδισε υποτροφία για φέτος και θα συμμετάσχει δωρεάν. Υπάρχουν και άλλοι οκτώ αθλητές από τον Βόλο και τη Μαγνησία που θα πάρουν μέρος στο καμπ, οι οποίοι ανήκουν είτε σε τμήματα υποδομής είτε είχαν συμμετοχή σε ανδρικές ομάδες.

Αυτοί είναι οι: Κουτσοκώστας Δημήτρης, Κωτούλας Αριστείδης, Σακκάς Θωμάς, Μόκας Χριστόφορος, Παπαμιχαήλ Λέανδρος, Παναγής Θεόφιλος, Ευτυχιάδης Κωνσταντίνος και Παλαιοπάνος Δημήτρης.

Η παρουσία προπονητή εγνωσμένης αξίας από το Ν.Β.Α. με πολύ μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη του αθλητή σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και το επιτελείο των προπονητών από την Ελλάδα με εξειδίκευση στις αναπτυξιακές ηλικίες εξασφαλίζουν μία μοναδική εμπειρία για αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετέχουν.

Οι Αχιλλέας Δεμέναγας και Γιώργος Παντελάκης φέρνουν τη σφραγίδα του Athens Sports Hall, του πλέον εξειδικευμένου κέντρου τεχνικής και φυσικής βελτίωσης του καλαθοσφαιριστή στην Ελλάδα, ενώ στο προπονητικό τιμ ανήκουν και οι Πάρις Λότφι, Αγγελική Θανασούλη και Κώστας Σιδηρόπουλος, που έχουν καταγωγή από τον Βόλο, αλλά και ο Νίκος Σαρρής, ιδιοκτήτης του Athletes Performance στη Χαλκίδα με εξειδίκευση στη μέτρηση και αξιολόγηση αθλητών.

Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν στο Portaria Hotel, όπου θα εγκατασταθούν από αύριο Κυριακή και μάλιστα το απόγευμα της ίδιας μέρας (18.00) θα γίνει η πρώτη συνάντηση προπονητών-αθλητών.

ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του camp είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και το site taxydromos.gr.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου