ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρχίζει η νέα εποχή με Θεοδοσιάδη

αρχίζει-η-νέα-εποχή-με-θεοδοσιάδη-883204

Από σήμερα αρχίζει και επίσημα η νέα εποχή για τον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, που το μεσημέρι θα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος πριν μια εβδομάδα συμφώνησε με τη βολιώτικη ομάδα και θα την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σήμερα Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 και ώρα 13.30 στο ξενοδοχείο «Κυψέλη» θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας, Σάκη Θεοδοσιάδη, ενώ παρότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, δεν αποκλείεται να γίνουν γνωστά και κάποια άλλα ονόματα που θα στελεχώσουν τη νέα ομάδα.

Η δουλειά, οι φιλοδοξίες, οι επιτυχίες και το ήθος του 47χρονου προπονητή Σάκη (Θεοδόσης) Θεοδοσιάδης μπορούν να αποτελέσουν την εγγύηση για το νέο ξεκίνημα της ομάδας, καθώς ταιριάζει απόλυτα και στη φιλοσοφία δημιουργίας που έχει η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο νέος τεχνικός θα προβεί σήμερα και στις πρώτες του επίσημες δηλώσεις, αναλύοντας τις σκέψεις του για την ομάδα, ενώ και από την ημέρα που είχε ανακοινωθεί, είχε τονίσει πως στην επιλογή για το πού θα εργαστεί δεν παίζει ρόλο η κατηγορία αλλά το καλό περιβάλλον, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Ολυμπιακό μεγάλη ομάδα. Πάντως, και μετά τη συμφωνία έμεινε στους χαμηλούς τόνους, αναφέροντας πως δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά ώρα για δουλειά…

Θυμίζουμε πως ο νέος τεχνικός έχει εργαστεί καταγράφοντας επιτυχίες στην Αναγέννηση Καρδίτσας (άνοδος από Δ’ Εθνική στη Γ’ και έπειτα στη Β’ Εθνική) και στον Απόλλωνα Λάρισας (άνοδος από τη Γ’ στη Football League), ενώ πρωταθλητής ήταν και από τον πάγκο της Βέροιας και τα τελευταία δυο χρόνια δούλεψε στον Διαγόρα Ρόδου.

Η νέα εποχή του Ολυμπιακού που ξεκινά σήμερα με τον Θεοδοσιάδη, ο οποίος έχει εμπειρία ως προπονητής με 128 αγώνες Β’ Εθνικής και 84 αγώνες Γ’ Εθνικής, μπορεί να συνδυαστεί και με ανακοινώσεις στελέχωσης του ρόστερ κι όλα αυτά, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση του συλλόγου, που αναμένεται σε κλίμα αισιοδοξίας και στήριξης της νέας προσπάθειας.

Μεγάλος ανεξαρτήτως κατηγορίας

Η πρόσληψη Θεοδοσιάδη επιβεβαιώνει πως ο Ολυμπιακός παραμένει μεγάλος σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται, αφού και σε προηγούμενες παρουσίες του στη Γ’ Εθνική, είτε επαγγελματική είτε ερασιτεχνική, είχε στον πάγκο του προπονητές που έχουν αφήσει την σφραγίδα τους και στον Βόλο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ αυτών οι Γιάννης Κόλιας, Αντώνης Παππάς, Αλέκος Παπαδόπουλος, Ντίνος Κούης, Ιμρε Μπόντα, Αντώνης Γεωργιάδης, Παναγιώτης Τζαναβάρας, Μιχάλης Ζιώγας, Λάκης Μπακάλης, ενώ άνοδο κέρδισαν ο Σταύρος Διαμαντόπουλος, ο Γιώργος Βαζάκας, ο Κώστας Σταματίου και ο Περικλής Αμανατίδης.

Πάντως γενικά ο πάγκος του Ολυμπιακού μπορεί να χαρακτηριστεί και «ηλεκτρική καρέκλα», καθώς αρκετές χρονιές υπήρξαν πολλές αλλαγές, ενώ εκ του αποτελέσματος τα τελευταία 15 χρόνια φαίνεται πως ό,τι καλό έγινε…. έγινε με έναν προπονητή!

Ενώ ο Αντώνης Γεωργιάδης ήταν ο μακροβιότερος στον ερυθρόλευκο πάγκο , καθώς μέτρησε συνολικά 161 αγώνες, τα τελευταία 40 χρόνια λίγοι ήταν αυτοί που έβγαλαν όλη τη χρονιά: 1985-86 (Γ’): Σταύρος Διαμαντόπουλος (άνοδος), 1987-88 (Β’): Γκομέζ Ντεφαρία (άνοδος), 1988-89 (Α’): Βασίλης Δανιήλ, 1991-92 (Β’): Γκομέζ Ντεφαρία, 1999-2000 (Β’): Γιώργος Βαζάκας, 2009-2010 (Β’): Σάκης Τσιώλης (άνοδος) και 2018-2019 (Γ΄): Περικλής Αμανατίδης (άνοδος).

Βάση τρεις Βολιώτες

Ως προς τη στελέχωση του ρόστερ, από τον Ολυμπιακό έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με δεκάδες ποδοσφαιριστές και η βάση της νέας ομάδας θα είναι με τους Βολιώτες Φίλιππο Σκοπελίτη, Κλεβί Κόλα και Γιώργο Παπακώστα, ενώ από την περσινή ομάδα γίνεται προσπάθεια να παραμείνει και ο Ανδρέας Κόκας.

Επίσης επιστρέφει στην ομάδα ο Βολιώτης αμυντικός Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το Ο.Κ. από τον Παναιτωλικό, για να εντάξει στη δύναμή του τον 19χρονο επιθετικό Φώτη Καρατσόλη, συμφωνία υπάρχει και με τους Βολιώτες Αντώνη Θεοδωρόπουλο και Κωνσταντίνο Κόφφα, ενώ αποφασίστηκε πως και κάποιοι νεαροί της Κ-20 θα είναι μέλη της νέας ομάδας της Γ’ Εθνικής.

Βέβαια στον Ολυμπιακό εκτός από το βολιώτικο στοιχείο στη διοίκηση του Ερασιτέχνη γνωρίζουν πολύ καλά πως χρειάζονται και προσθήκες εμπειρίας και ήδη υπάρχει μια σχετική λίστα ποδοσφαιριστών.

Συμφώνησε με Φούτρη

Ακόμη μία επιστροφή ενός «παλιού» γνώριμου στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοίνωσε χθες και την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Λευτέρη Φούτρη.

«Ο Λευτέρης Φούτρης είναι γνώστης της κατηγορίας και θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων που έχει αναδείξει η περιοχή μας. Έχει συνεργαστεί και στο πρόσφατο παρελθόν με τον Ολυμπιακό Βόλου με πολλή επιτυχία. Τελευταία του ομάδα η Αγία Παρασκευή… Καλώς ήρθες, Λευτέρη Φούτρη, στην ομάδα μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τη Δευτέρα στην Αλλη Μεριά η Γ.Σ.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου και στην επίσημη ανακοίνωσή αναφέρεται: «Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 που ελήφθη στη συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2022, καλούνται τα μέλη του συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα 19.00, που θα πραγματοποιηθεί στην ανοικτή αθλητική εγκατάσταση της Άλλης Μεριάς. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα στις 20.00.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι:

1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης

2) Διοικητικός Απολογισμός περιόδου Ιούλιος-Δεκέμβριος 2021

3) Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2021-Έγκριση προϋπολογισμού 2022

4) Ενημέρωση ενεργειών για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Θα υπάρξει δυνατότητα καταβολής των συνδρομών και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου