Μεγάλη τιμή για τη Νίκη Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-30, 10:15:46
Μεγάλη τιμή για τη Νίκη Βόλου

Με την εθνική ομάδα στην Ιερουσαλήμ, όπου θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18, θα βρεθεί ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αποστόλης Βλαχάβας, με τον βολιώτικο σύλλογο να αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής:

«Μεγάλη τιμή αποτελεί για τον Σύλλογο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» η επιλογή του προπονητή στίβου του Συλλόγου Αποστόλη Βλαχάβα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18, που θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ 4-7 Ιουλίου.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου επιλέχθηκε στην ομάδα συνοδών των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι μετά το βαλκανικό πρωτάθλημα είναι η δεύτερη διοργάνωση στην οποία ο Αποστόλη Βλαχάβας θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, για να καθοδηγήσει τους αθλητές των αλτικών αγωνισμάτων.

Ο ίδιος κάνει λόγο για τιμητική και μεγάλης ευθύνης επιλογή στο πρόσωπό του.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης σε δηλώσεις του εξήρε το ήθος και την προσωπικότητα του Αποστόλη Βλαχάβα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Ο προπονητής του τμήματος στίβου του Συλλόγου μας, Αποστόλης Βλαχάβας, συμμετέχει για ακόμη μία φορά σε αποστολή της εθνικής μας ομάδας. Ένας προπονητής, ο οποίος διακρίνεται πέραν των γνώσεών του στην προπονητική και στην ανάδειξη πρωταθλητών Ελλάδος - Μέλη εθνικών ομάδων (Χρήστος Γκαράς - Κατερίνα Κόκκαλη - Ανδρομάχη Βελέντζα) και για το ήθος και την ευγένεια ψυχής, για την προσήλωσή του στους στόχους και την αγωνιστικότητά του. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδας».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=