Ξεκίνησε και ολοκληρώνεται την Κυριακή το Τουρνουά Φιλίας

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-23, 16:52:32
Ξεκίνησε και ολοκληρώνεται την Κυριακή το Τουρνουά Φιλίας

Ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή στο Βάκης Παρασκευόπουλος και στο κλειστό της Νέας Ιωνίας το 1ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ που διοργανώνει η Ανόρθωση και στο οποίο συμμετέχουν ομάδες από τη Θεσσαλία.

Τα κλειστά γήπεδα της Νέας Ιωνίας και το Βάκης Παρασκευόπουλος κατακλύστηκαν από παιδιά, παιδικές φωνές και χαμόγελα, με το σκηνικό να θυμίζει γιορτή.

Πραγματοποιήθηκαν έξι αγώνες, τρεις σε κάθε κλειστό, με τη συμμετοχή πέντε τμημάτων του Απόλλωνα Καρδίτσας, τριών της Νίκης Βόλου και τεσσάρων από την Ανόρθωση.

Πιο συγκεκριμένα πάνω από 150 παιδιά από Βόλο και Καρδίτσα αγωνίστηκαν στα φιλικά παιχνίδια, με σκοπό να παίξουν, να χαρούν, να κάνουν νέους φίλους, κάτι που τους είχε λείψει, αφού λόγω πανδημίας τα τελευταία δυο χρόνια στερήθηκαν ανάλογων εμπειριών.  

Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, οι κερκίδες κατακλύστηκαν από γονείς και φίλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα κατορθώματα των λιλιπούτειων αθλητών και φυσικά να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Σκορ δεν κρατήθηκε, καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των διοικήσεων καθώς μοναδικός σκοπός των συγκεκριμένων φιλικών αγώνων ήταν η ψυχαγωγία των παιδιών και μόνο.

Όλοι οι αγώνες σημείωσαν τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ μετά από κάθε αγώνα οι δυο ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας. Ολα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, με τους νεαρούς αθλητές να είναι αγκαλιασμένοι.

Την προσεχή Κυριακή 26 Ιουνίου, άλλα οκτώ νέα φιλικά παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί, με καλεσμένες ομάδες από τη Λάρισα και τα Τρίκαλα αυτή τη φορά.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τις ομάδες του Απόλλωνα Καρδίτσας και της Νίκης Βόλου για τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Επίσης, ευχαριστεί τον Δήμο Βόλου και τον Δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο, τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και τον πρόεδρο κ. Βλιώρα για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και το προσωπικό της διεύθυνσης Αθλητισμού για την άψογη συνεργασία, σε μια διοργάνωση με επίκεντρο ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και μόνο.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=