Ανανέωσαν Παπούλιας και Τάσσος στον ΓΣ Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-23, 12:14:14
Τάσσος (στα αριστερά) και Παπούλιας και του χρόνου στον ΓΣΑ
Ανανέωσαν Παπούλιας και Τάσσος στον ΓΣ Αλμυρού
Ο Γ.Σ. Αλμυρού ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με δύο σημαντικούς καλαθοσφαιριστές, τον Παναγιώτη Παπούλια και τον Φώτη Τάσσο.
Η ανακοίνωση για τον Π. Παπούλια: "Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 με τον αθλητή Παναγιώτη Παπούλια.
Ένας αθλητής που έχει συνδέσει το όνομά του με αυτό του Συλλόγου και γενικά την πόλη του Αλμυρού θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του με τον Δισκοβόλο στο στήθος.
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ εύχεται στον Παναγιώτη υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα.
 
Η ανακοίνωση για τον Φ. Τάσσο: "Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 με τον αθλητή Φώτη Τάσσο.
Ο θηριώδης center θα είναι για 2η χρονιά στην ομάδα του Αλμυρού και με τη μαχητικότητα που διαθέτει θα βοηθήσει στα μέγιστα τον Σύλλογο να εκπληρώσει τους στόχους της φετινής χρονιάς.
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ εύχεται στον Φώτη υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα".
 
 
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=