ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Σε μένα και τους μετόχους της ΠΑΕ τα χρήματα από το στοίχημα»

σε-μένα-και-τους-μετόχους-της-παε-τα-χρ-892623

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί, ακόμη κι αν έχει την πρόθεση, να διεκδικήσει χρήματα από αυτά που θα δοθούν στην ΠΑΕ από το στοίχημα. Αυτό τόνισε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μεγαλομέτοχος και ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μιλώντας στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσιμπανάκος ανέφερε: «Ήμασταν κάπου συνέταιροι με τον Ερασιτέχνη; Μήπως έχει συμβάλει σε καμιά αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή στα έξοδα; Όλα εγώ τα είχα κάνει. Ημουν ο μόνος που το 10% με τη θέλησή μου το έδινα στον Ερασιτέχνη. Πάντοτε για τον Ερασιτέχνη έκανα το νόμιμο και το τίμιο. Το γνωρίζουν όλοι, και ο κ. Κυριακόπουλος και ο κ. Μουρτζίνος.

Και πρόθεση να έχει ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να κάνει τίποτα (σ.σ. για τα χρήματα του στοιχήματος), γιατί δεν έχει καμία σχέση η ΠΑΕ με το 10% του Ερασιτέχνη.

Αυτά τα χρήματα θα πάνε στους μετόχους και σε μένα, στους ανθρώπους που έχουν βάλει τα χρήματά τους. Εμείς βάλαμε τα χρήματα, άρα εμείς πρέπει να τα πάρουμε. Εγώ άφησα την εγγυητική και οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν κάνει προσφυγή, θα πάρουν τα χρήματά τους από εκεί. Είναι ένα μικρό ποσό από τις προσφυγές, 27.000 ευρώ. Με δική μου πρόθεση είπα να πάνε να τα πάρουν από την εγγυητική».

Όσο για το αν προτίθεται να βοηθήσει την ομάδα που θα αγωνιστεί μετά τον υποβιβασμό της στη Γ’ Εθνική, δήλωσε: «Εγώ θα βάλω χρήματα στον Ολυμπιακό Βόλου, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Εγώ είμαι Ολυμπιακός και αν δω μία σοβαρή προσπάθεια κι όχι αυτό το τσίρκο που μαθαίνω, θα βοηθήσω με μία μορφή χορηγίας. «Μάτωσα» για τον Ολυμπιακό Βόλου και πήγα απέναντι σε όλους για την ομάδα.

Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο, θα βοηθήσω την ομάδα. Μακάρι η ομάδα να πάει πάλι ψηλά κι ό,τι δεν κατάφερα εγώ να το καταφέρουν αυτοί. Εγώ άφησα και ένα προπονητικό κέντρο-στολίδι, που απ’ ό,τι γνωρίζω, μόνο στολίδι δεν είναι. Μου λένε, γιατί δεν είμαι και στην πόλη, ότι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Το χρέος μου στην ομάδα το έκανα. Θέλω η ομάδα να πάει καλά, αλλά να γίνουν σωστά και τίμια πράγματα και να βάλουν το χέρι στην τσέπη αυτοί που είναι διοικούντες κι όχι να κάνουν διαχείριση. Πάντως, να πάρει χρήματα από το στοίχημα ο Ερασιτέχνης δεν στέκει νομικά.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου πώς έπαιξε μέχρι το τέλος στη Σούπερ Λιγκ 2; Όταν έσκασαν οι προσφυγές του Γουόρντεν και των διαφόρων δεν είπαν «ο Τσιμπανάκος ο μ…ας που τις πλήρωσε». Δεν έβαλαν από την τσέπη αυτοί. Εγώ είπα να πάνε τα παιδιά και να πάρουν τα χρήματα από την εγγυητική.

Τώρα, αυτοί που παίρνουν μία ομάδα στη Γ’ Εθνική, χωρίς υποχρεώσεις, ΙΚΑ, εφορία, επαγγελματικά συμβόλαια, παράβολα και θα έχουν μόνο μία διαιτησία 700 ευρώ και τα δελτία 100 ευρώ, εύχομαι ν’ αντεπεξέλθουν. Αν γίνει κάτι νοικοκυρεμένο, εγώ θα βάλω μία χορηγία. Δεν έχω πρόβλημα. Ολυμπιακοί είμαστε, είναι δεδομένο. Εύχομαι και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο.

Από τον Ολυμπιακό Βόλου δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ. Εδώ δεν είχε πάρει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη διαρκείας τη φετινή σεζόν. Θα βάλει και για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου; Θέλετε να ιδρώσει; Εύχομαι πάντως και ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου να βρουν τον δρόμο τους».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου