ΤΟΠΙΚΟ

Βόμβα μεγατόνων με Βέρτζο έριξε ο Μαγνησιακός

βόμβα-μεγατόνων-με-βέρτζο-έριξε-ο-μαγν-892817

Βόμβα μεγατόνων πυροδότησε ο Μαγνησιακός, ο οποίος στην επιστροφή του στην Α’ ΕΠΣΘ, θέλει να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του.

Η διοίκηση του ιστορικού βολιώτικου συλλόγου με επικεφαλής τον Κώστα Γκουγκουλιά ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό Αγγελο Βέρτζο, που θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Θάνου Θεοδώρου τη νέα σεζόν, παρουσιάζοντας σήμερα το απόγευμα τον 39χρονο ποδοσφαιριστή στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Πρόκειται για μία τεράστια μεταγραφική επιτυχία για τον Μαγνησιακό, που μετά τη μεταγραφή του Δημήτρη Σιάτρα, ταράζει ακόμη περισσότερο τα νερά στην πρώτη τοπική κατηγορία.

Ασφαλώς οι συστάσεις για τον Αγγελο Βέρτζο είναι περιττές, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σχεδόν 550 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδος σε πολλές ομάδες (Αχαρναϊκός, Πανηλειακός, Προοδευτική, Αγιος Δημήτριος, Δόξα Δράμας, Βέροια, Νίκη Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, ΑΕΛ, ΑΟ Τρίκαλα, Κέρκυρα, Διαγόρας Ρόδου και ΑΟ Υπάτου). Ειδικά στην Α’ Εθνική έχει καταγράψει 68 συμμετοχές σε Απόλλωνα Σμύρνης, Βέροια και Δόξα Δράμας.

Ο Βέρτζος να σημειωθεί ότι εγκαθίσταται μόνιμα στον Βόλο για επαγγελματικούς λόγους και αποδέχθηκε την πρόταση του Μαγνησιακού, θέλοντας να αγωνιστεί πλέον σε τοπικό επίπεδο.

Η επίσημη ανακοίνωση του Μαγνησιακού αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με τον κεντρικό αμυντικό Άγγελο Βέρτζο.

Γεννήθηκε στις 27/05/1983. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που με την πληθωρική προσωπικότητα, τα αθλητικά προσόντα, τον επαγγελματισμό και την ηθική του υπόσταση αποτέλεσε σημείο αναφοράς σε όσες ομάδες αγωνίστηκε.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου