Δεκτή η παραίτηση Μεταφτσή από το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-22, 17:50:58
Δεκτή η παραίτηση Μεταφτσή από το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου

Ανακοίνωση, με την οποία κάνει γνωστό ότι γίνεται δεκτή η παραίτηση του Αλέκου Μεταφτσή, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου. Αναλυτικά:

"Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στη συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2022 έκανε δεκτή την υποβληθείσα σ’ αυτό δήλωση παραίτησης του μέλους του, κ. Αλέξανδρου Μεταφτσή, τον οποίο και ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του.

Η αντικατάστασή του θα γίνει στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. και θα πραγματοποιηθεί με τις προβλεπόμενες διαδικασίες από το Καταστατικό του Συλλόγου.

Παράλληλα τονίζουμε ότι η διοίκηση του Ιστορικού μας Σωματείου που είναι αναπόσπαστο διαχρονικά κομμάτι της κοινωνικής ζωής της πόλης μας, επιδιώκει πάντα τη συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης, τη Δημοτική αρχή, τη διοίκηση του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ  και τους εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού με μοναδικό στόχο  την προώθηση του Αθλητισμού και τη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας.

Η ισότιμη αντιμετώπιση από τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες της προς τον Σύλλογό μας και τα οκτώ τμήματα που αυτός  διατηρεί,  είναι δεδομένη, καλή και αντίστοιχη με αυτή των υπόλοιπων σωματείων της πόλης.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=