Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Μην ανέχεστε να σας μειώνουν»

μην-ανέχεστε-να-σας-μειώνουν-893748

«Χορτάσαμε από Φιλιππινέζες»

Τόνισε σε προσωπική του δήλωση ο Αχιλλέας Μπέος για τους Ελληνες διαιτητές, στηλιτεύοντας πάντως τη «μόδα», όπως τη χαρακτήρισε, των ξένων ρέφερι

Με ανάρτησή του στα social media, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε μία τοποθέτηση για τη διαιτησία στην Ελλάδα, τους Ελληνες και τους ξένους ρέφερι. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για την κατάσταση στην ελληνική διαιτησία, διερωτώμενος πόσο θα ανέχονται οι Ελληνες ρέφερι όσους τους υποτιμούν ως διαιτητές και ως ανθρώπους.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook: «Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, ως άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου, έκανα μια ανασκόπηση-αποτίμηση, με τα συμπεράσματα, δυστυχώς, να μην είναι θετικά.

Κορυφαίος προβληματισμός, δικός μου και πολλών άλλων ακόμη, το τουλάχιστον παράδοξο φαινόμενο με τη μόδα των ξένων διαιτητών ακόμα και στα μπαράζ της Β’ Εθνικής! Εύλογα προκύπτει βασανιστικά το ερώτημα αν πλέον υπάρχουν Ελληνες διαιτητές και αν ναι, ποια είναι η αντίδρασή τους.

Με την πρακτική που ακολουθήθηκε είναι προφανές ότι εκείνοι που χειρίζονται τη διαιτησία δεν χρειάζονται Ελληνες διαιτητές, παρά μόνο εκείνους που είναι αναγκαίοι για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των λεγόμενων «μεγάλων» (βλέπετε Κουτσάφτηδες, Παπαπέτροι, Παπαδόπουλοι κ.α.).

Αλήθεια, θα συνεχίσετε να ανέχεστε να σας μειώνουν ως διαιτητές και ως ανθρώπους ή θα αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και θα αρχίσετε να υπηρετείτε με αρχές και αξίες το ποδόσφαιρό μας απονέμοντας δικαιοσύνη;

Από εσάς εξαρτάται. Παραδειγματιστείτε από τον τελικό του κυπέλλου, όπου στο 6ο λεπτό ο διαιτητής, Αντόνιο Λαόθ, έδειξε κάρτα για διαμαρτυρία. Τέτοιες διαιτησίες θέλει ο κόσμος και τις έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο. Χορτάσαμε πια από Φιλιππινέζες.

Καλό καλοκαίρι».

«Κάθε παίκτης θέλει

να αγωνιστεί στον Βόλο»

Το νέο απόκτημα του Βόλου, Αντώνης Οικονομόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την δική του απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Βόλο, τονίζοντας: «Μου παρουσιάστηκε ένα πρότζεκτ πολύ καλό. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Βόλου. Μόνο και μόνο για την ταυτότητα της ομάδας, που παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι και τόσο οργανωμένη, κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει εκεί. Μου αρέσει αυτό το στυλ ποδοσφαίρου. Έμαθα να παίζω έτσι στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Οι στόχοι στον Βόλο θα είναι υψηλοί, αλλά μετά την τριετία στον ΠΑΣ νιώθω πιο ώριμος», είπε αρχικά και συνέχισε: «Στον ΠΑΣ υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις, παικτών και προπονητή. Εύχομαι φυσικά τα καλύτερα σε όλους. Ημασταν οικογένεια. Ο ΠΑΣ παραδοσιακά βγάζει παίκτες και Έλληνες και ξένους. Έπαιξε ρόλο ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήμασταν πολύ δεμένοι, ήταν ο ίδιος κορμός. Ολα τα παιδιά αντεπεξήλθαν σε κάθε πλάνο. Τα αποδυτήρια ήταν τέλεια, όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν προσωπικότητα. Γι’ αυτό και είχαμε επιτυχημένη χρονιά».

Για τον Πίρσμαν, που πήρε μεταγραφή στον Αρη, ανέφερε: «Συστάσεις πολλές δεν χρειάζονται. Συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τη αρχή. Είναι άψογος επαγγελματίας, αναγνωρίζω την ποιότητά που έχει ως άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει και εμένα. Είναι έξυπνος ποδοσφαιριστής και θεωρώ ότι θα διαπρέψει και στο νέο ξεκίνημα που κάνει. Από την πρώτη του μέρα μέχρι την τελευταία στον ΠΑΣ ήταν ένας κύριος. Αποδεδειγμένα πλέον είναι επιτυχημένος, δεν χωράει αμφισβήτηση».

Δεν ενεργοποιείται

η συμφωνία με Λεμπόρν

Ο Βόλος δεν θα ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία με τον 26χρονο Γάλλο μέσο, καθώς ο τελευταίος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους.

Ο Βόλος είχε φτάσει το προηγούμενο διάστημα σε προφορική συμφωνία με τον Γάλλο χαφ, Ζορντάν Λεμπόρν, ο οποίος αγωνιζόταν στη Ροντέ της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας.

Μάλιστα, ο παίκτης αναμενόταν και να ταξιδέψει Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, ωστόσο αυτό τελικά δεν θα συμβεί.

Η συμφωνία δεν θα ενεργοποιηθεί, καθώς ο Λεμπόρν επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και η μεταγραφή στον Βόλο δεν θα προχωρήσει.

Λέσχη Φίλων του Βόλου

Ξεκίνησε η δημιουργία της Λέσχης των Φίλων του Βόλου, που αποτελείται από έναν πυρήνα 70 φίλων, οι οποίοι δρομολόγησαν την καταστατική αναγνώριση και την εγγραφή νέων φίλων της ομάδας.

Η προσωρινή διοίκηση που ορίστηκε αποτελείται από τους:

-Τσακανίκα Απόστολο πρόεδρο

-Παληκαρίδη Γιώργο αντιπρόεδρο

-Συνετόπουλο Νίκο ταμία

-Λίτσο Κώστα γραμματέα

-Κρούσο Ομηρο μέλος

-Μαλικώση Σωτήρη μέλος

-Χαριτάκη Νίκο μέλος

Δ.Σ. για εκλογή νέου

προέδρου στην SL

Η Super League ανακοίνωσε ότι μεθαύριο Παρασκευή (24/6) θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν θα διεξαχθούν είναι η εκλογή νέου προέδρου.

O μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Π. Παπαϊωάννου, ανακοίνωσε από την πλευρά του την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν εκπρόσωποι επτά ΠΑΕ του συνεταιρισμού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τ. Μπαλτάκο.

Οι επτά μικρομεσαίες ομάδες έχουν συμφωνήσει να στηρίξουν υποψηφιότητα για την προεδρία της λίγκας, που να προέρχεται από τις ομάδες τους και όχι από τους «Βig-5», κάτι που σημαίνει ότι θα στηρίξουν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου