Δήμος Βόλου: «Κόλαφος για Αλεξάκη η επιστολή ΕΠΟ»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-21, 15:17:19
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκος, υπογράφει την επιστολή
Δήμος Βόλου: «Κόλαφος για Αλεξάκη η επιστολή ΕΠΟ»

Η επιστολή που απέστειλε η ΕΠΟ στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκο, και στην οποία γίνεται λόγος για παραλείψεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στο ματς της Εθνικής Ελλάδος με το Κόσοβο, αποτελεί κόλαφο για τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Μιλτιάδη Αλεξάκη, όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου. Αυτό αναφέρει τα εξής:

«Κόλαφο για τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Μιλτιάδη Αλεξάκη, αλλά και όλους όσοι έσπευσαν να τον "απαλλάξουν" από τις βαρύτατες ευθύνες του για τα όσα απαράδεκτα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη του Κοσόβου, ασκώντας μια γελοία και αστήρικτη κριτική σε βάρος του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, που πράττοντας το καθήκον του υπογράμμισε και καυτηρίασε δημόσια τα συγκεκριμένα γεγονότα, αποτελεί η επιστολή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που εστάλη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και κοινοποιείται στον υφυπουργό και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Στην επιστολή γίνεται λεπτομερής αναφορά στα μέτρα που αποφασίστηκαν σε αλλεπάλληλες συσκέψεις και στις αστοχίες και τις παραλείψεις της τοπικής Αστυνομίας στην εφαρμογή της και στο κλείσιμο της υπογραμμίζονται τα εξής:

"Η συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στο εγχείρημα είναι καταλυτική και προφανώς συνίσταται στη λήψη μέτρων που εξασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, κάτι που δεν συνέβη στην προκείμενη περίπτωση.

Θέτουμε υπόψη σας τα παραπάνω και προσδοκούμε στην άμεση παρέμβαση της Ηγεσίας και του Αρχηγείου, δεδομένου ότι για τον προσεχή Σεπτέμβριο έχει προγραμματισθεί αγώνας της Εθνικής μας Ομάδας και πάλι τον στον Βόλο".

Την επιστολή υπογράφουν ο πρόεδρος και ο εκτελεστικός Διευθυντής, κ. Παν. Μπαλτάκος και Ιακ. Φιλιππούσης». 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
2
=