Παραίτηση Μεταφτσή από το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-21, 14:54:02
Παραίτηση Μεταφτσή από το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου

Την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπέβαλε ο Αλέκος Μεταφτσής, ο οποίος κατήγγειλε ότι στην πόλη του Βόλου κυριαρχεί ο εκφοβισμός και η εκδίκηση. Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του κ. Μεταφτσή:

"Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσω τα εκατοντάδες μέλη της ομάδας  μας, του Ολυμπιακού Βόλου, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν ως πρώτο σύμβουλο στις πρόσφατες εκλογές του 2021, αλλά και τους  χιλιάδες φιλάθλους μας ότι παραιτούμαι από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με δική μου θέληση και όχι με την επιβολή κανενός (για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, άλλως δεν θα παραιτούμουνα ποτέ) για τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ λόγο ότι αγαπάω τόσο πολύ αυτή την ομάδα και δεν θα ήθελα οι ενέργειες μου να είναι "βαρίδι" για την εξέλιξή της και την απρόσκοπτη πορεία της  σε όλα τα τμήματα που διατηρεί.

Δυστυχώς στην πόλη μας κυριαρχεί το μαύρο σκοτάδι και οι αρχές του εκφοβισμού και της εκδίκησης, τις οποίες υπηρετούν Βολιώτες και «Βολιώτες», οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν ότι η δράση φέρνει αντίδραση.

Στο χωριό μου, την ανταρτομάνα Κερασιά, λένε όμως πως «ό,τι κάνει η γίδα στο πουρνάρι τα βρίσκει στο τομάρι» και αυτοί που σήμερα,  θεωρώντας ότι κρατούν τα κλειδιά της πόλης και ότι δεν είναι κοινοί θνητοί, προσπαθούν να επιβάλουν σιωπή, πλανώνται.

Στις 6 Απριλίου 2022 κατέθεσα μήνυση στον Μπέο για συκοφαντική δυσφήμιση, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ του απαντώ στις αιτιάσεις του μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, τις οποίες και αυτός κατά το παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει, για να δηλώσει προσωπικές απόψεις και φυσικά δεν θα σταματήσω να το κάνω με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Να μας έχει ο Θεός καλά …

Χαιρετίζοντας τόσο τον πρόεδρο όσο και τους μέχρι χθες συνεργάτες μου στο Διοικητικό συμβούλιο, τους ζητώ να είναι δυνατοί και συνεπείς στις αξίες και τις αρχές του Ολυμπιακού Βόλου.

Ραντεβού στις κερκίδες…

ΥΓ1. Γιώργο, όπως μόνο εσύ ξέρεις η απάντηση στο βοθροsite.

ΥΓ2. Με πολεμάνε μα δε λυγίζω ανταποδίδω τα πυρά και συνεχίζω!!!

ΥΓ3. Κι αν δεν νικήσουμε ποτέ ... θα πολεμάμε πάντα!!!

 Μεταφτσής Αλέξανδρος". 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=