ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη συζήτηση με Κώστα Σταματίου για το πόστο του τεχνικού διευθυντή

πρώτη-συζήτηση-με-κώστα-σταματίου-για-893902

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα, που έχει περάσει στην ευθύνη του Ερασιτέχνη, το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου άρχισε τις επαφές για τη στελέχωση της ομάδας, που τη νέα περίοδο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα τη Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου εκτιμούν πως προτεραιότητα στον σχεδιασμό είναι το θέμα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή και ήδη έχουν κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας μάλιστα συζητήσεις με καταξιωμένους ανθρώπους που εμπνέουν και εμπιστοσύνη με τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.

Έχει μάλιστα ειπωθεί πως στη συγκρότηση της νέας ομάδας θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο βολιώτικο στοιχείο και στο πλαίσιο αξιοποίησης ανθρώπων που έχουν υπηρετήσει με επιτυχία την ομάδα.

Από την περασμένη Τετάρτη στη συνάντηση των παλαιμάχων ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, έκανε μια πρώτη κρούση στον Κώστα Σταματίου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά και σε άλλους βετεράνους για πόστα, όπως αυτό του γενικού αρχηγού.

Από χθες, έγινε ένα ακόμη βήμα, όταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας συναντήθηκε με τον πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή Κώστα Σταματίου, συζήτησαν εκτενέστερα το ενδεχόμενο συνεργασίας και προτάθηκε επίσημα στον Κώστα Σταματίου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Να σημειωθεί ότι ο Κ. Σταματίου έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνιζόμενος και στην Α΄ Εθνική, ενώ και ως προπονητής έχει κερδίσει άνοδο με τους ερυθρόλευκους.

Με πάνω από 200 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής και επίσης πάνω από 200 φορές κοουτσάροντας ομάδες ο Κ. Σταματίου – που είναι σε μια λίστα πολύ λίγων Βολιωτών που έχουν κερδίσει άνοδο (το 2006-2007)- θεωρείται ιδανική λύση, για να οργανώσει το νέο ξεκίνημα.

Πάντως στη χθεσινή συνάντηση ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας συζήτησε για το οργανόγραμμα του νέου Ολυμπιακού με τον Κώστα Σταματίου να συμφωνεί, αλλά και να ζητά κάποιες επιπλέον εγγυήσεις… και θα υπάρξει και νέα συνάντηση τις επόμενες μέρες, που θα επισημοποιηθούν οι προτάσεις και τα σχέδια πιο συγκεκριμένα και από τις δυο πλευρές.

Επίσης ο Ν. Τσεκούρας είχε κι άλλες επαφές που αφορούν στην οργάνωση και τη συγκρότηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ πιο αργά υπήρχε και διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, που θα οριστικοποιούνταν η ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης, η οποία θα είναι η 4η Ιουλίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου