ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ο Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες κοντά στη Νίκη

ο-μπρούνο-μορέιρα-σοάρες-κοντά-στη-νίκ-901371

Τον λένε Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες, έχει γεννηθεί στις 8 Απριλίου 1999, έχει ύψος 1.78 και εκτός από τη βασική του θέση, που είναι αυτή του αριστερού ακραίου επιθετικού, μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο απέναντι άκρο όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μπερσεμπάγια Σουραμπάγια, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Γιατί τα επισημαίνουμε όλα αυτά; Γιατί ο συγκεκριμένος 23χρονος ποδοσφαιριστής είναι, σύμφωνα με τις απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, που έγραψε ΠΡΩΤΟΣ την είδηση στο σημερινό του φύλλο, ο Βραζιλιάνος, που αναφέρεται στα καθημερινά ρεπορτάζ, χωρίς φυσικά μέχρι τώρα να έχει γνωστό το όνομά του, και ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη Νίκη.

Η ομάδα του Βόλου τον είχε εντοπίσει από τον προηγούμενο Ιανουάριο, αλλά τότε δεν ήταν δυνατόν να έρθει ο ποδοσφαιριστής, που έκανε μία πολύ καλή σεζόν και με πολλές συμμετοχές και αρκετά γκολ στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ινδονησίας με την ομάδα του, έχοντας ένα συμβόλαιο που πλησίαζε τα 90.000 ευρώ.

Η Νίκη είναι βέβαιη για την αξία του παίκτη, που μπορεί να κάνει, όπως εκτιμάται, άνετα τη διαφορά στην ελληνική δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, και ετοιμάζεται να τελειώσει την υπόθεση απόκτησής του το επόμενο διάστημα, με τον ίδιο τον Μπρούνο Μορέιρα να επιθυμεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, έχοντας παίξει μέχρι στιγμής σε Λατινική Αμερική και Ασία.

Συγκεκριμένα, εκτός από την U20 της βραζιλιάνικης Σάντος στην αρχή της καριέρας του έχει περάσει στην κολομβιανή Ενβιγάδο, τη νοτιοκορεάτικη Ανσάν Γκρίνερς, τη Τσούνγκναμ Ανσάν από την ίδια χώρα και φυσικά την ινδονησιακή Μπερσεμπάγια Σουραμπάγια, με την οποία κατέγραψε 29 εμφανίσεις, 7 γκολ και τρεις ασίστ φέτος, βοηθώντας τη τα μέγιστα να καταλάβει την 5η θέση στο πρωτάθλημα, 12 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Μπαλί Γιουνάιτεντ.

Ασφαλώς, αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφική κίνηση, θα είναι μία μεγάλη επιτυχία της βολιώτικης ομάδας, αφού θα φέρει έναν παίκτη φιλόδοξο, σε νεαρή ηλικία και από το πάνω ράφι.

Στα υπόλοιπα θέματα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στη Γενική Συνέλευση των μετόχων, που θα γίνει στο Παντελής Μαγουλάς την επόμενη Τετάρτη 1 Ιουνίου, στην οποία θα γίνει και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ οι μέτοχοι θα λάβουν τους τίτλους που δικαιούνται, ενώ προχωρούν τα έργα στη Νεάπολη, έχοντας ξεκινήσει ασφαλώς από τον αγωνιστικό χώρο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου