ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με 260 αθλητές έγιναν οι Διασυλλογικοί Body Contact

με-260-αθλητές-έγιναν-οι-διασυλλογικοί-body-contac-902539
Με τη συμμετοχή 19 συλλόγων και 260 αθλητών πραγματοποιήθηκαν οι επίσημοι “Διασυλλογικοί Αγώνες” του κλάδου άθλησης της ΠΟΚ Body Contact, όλων των κατηγοριών, την Κυριακή 15 Μαΐου, σ’ ένα κατάμεστο από θεατές δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Αγριάς Βόλου.
Η διοργάνωση, την οποία ανέλαβε ο Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου (Υπέρτατης Αλήθειας Συνεργασίας), ομολογουμένως είχε μεγάλη επιτυχία τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς αγωνιστικού και τεχνικού επιπέδου των αθλητών που συμμετείχαν.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με τη συνδιοργάνωση του τοπικού συλλόγου του Βόλου και της περιφέρειας Θεσσαλίας υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing. Συμμετείχαν κατά σειρά οι σύλλογοι:
1. Α.Σ. Υπέρτατη – Αλήθεια – Συνεργασία (Βίκυ Κοσμίδου)
2. Α.Σ. Πάνθηρες Αττικής (Μπίλας Νίκος)
3. Α.Σ. Μαχητής Αγριάς (Κρίσιλας Ιωάννης)
4. Α.Σ. Μονομάχοι Παλάμα Καρδίτσας (Γαλλιός Κώστας)
5. Α.Σ. Kyokunshinkai Λάρισας (Τζήρας Θάνος-Δαλαμάγκας Γιώργος)
6. Α.Σ. Γενναίοι Αττικής (Ρόμπος Γιώργος και Γιάννης)
7. Α.Σ. Αριστοτέλης Κιλκίς (Μελικιάδης Οτάριο)
8. Α.Σ. Ειρήνη-Αττικής (Σκαπή Ειρήνη)
9. Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λαμίας (Αστλυ Διονυσία)
10. Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών Φίλιππος Ν. Σάντα Κιλκίς (Παπαγιαννίδης Φίλιππος)
11. Α.Σ. Αλέξανδρος Πολύκαστρο Κιλκίς (Κεσίδης Βιατσεσλάβ)
12. Α.Σ. Πήγασος (Κατσούρας Δημήτρης)
13. Α.Σ. Μαχητές Ν. Αγχιάλου-Αλμυρού (Λεωνίδας Αντώνης)
14. Α.Σ.Π.ΚΙΜΕ Ξάνθης (Παπαδόπουλος Γρηγόρης)
15. Α.Σ. Παναθλητικός Ατττικής (Βλάχος Πάνος)
16. Α.Σ. Ατρόμητος Περιστερίου (Κουφός Άγγελος)
17. Α.Σ. Δύναμη Βύρωνα (Παπαγεωργίου Ζήσης)
18. Α.Σ. Τεχνών Κορδελιό Θεσ/νικης (Καπνάς Αθανάσιος)
19. Α.Σ. Τσαγκαράδας-Μουρεσίου (Ποζαπαλίδης Ηρακλής)
Τη διαιτησία ανέλαβε ο υπεύθυνος διαιτησίας του κλάδου άθλησης Shihan Γιώργος Κοσμίδης και διεθνής διαιτητής του Shinkyokushinkai με τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας Shihan Γαλλιό Κωσταντίνο και Τζήρα Αθανάσιο (διεθνείς διαιτητές της ΙΚΟ Νakamura) και τους διαιτητές – κριτές Σκαπή Ειρήνη (διεθνής διαιτητής Shinkyokushinkai), Πέτρου Απόστολο (διεθνής διαιτητής ΙΚΟ Nakamura), Ποζαπαλίδη Ηρακλή, Φιλιπόνη Μαρία, Γιολδάση Γεώργιο, Αχιλαδέλη Μαρία, Χονδρό Χάρη, Λίλη Βλαχοπούλου, Μαυρόπουλο Γεώργιο, Κακαζιάνη Καρολίνα και Μπέλλα Ανδρεανίδου.
Τη γραμματεία στελέχωσαν οι Κουφογεώργος Απόστολος, Κατερίνα Κρίσιλα, Δήμητρα Μανωλάκου και Μαρία Ταφίλη.
Την όλη οργάνωση των αγώνων ανέλαβαν οι δύο προπονητές Sensei Βίκυ Κοσμίδου και Γιάννης Κρίσιλας, υπό την καθοδήγηση του Shihan Γιώργου Κοσμίδη, μέλους της διοικούσας επιτροπής του κλάδου Άθλησης Body Contact και υπεύθυνου διαιτησίας. Την προβολή των αγώνων ανέλαβε η Senpai Kαρολίνα Κακαζιάνη,

την αθλοθέτηση και απονομή μεταλλίων η Ευαγγελία Σγαρδώνη και την ηχητική κάλυψη ο Χάρης Σιούλας.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΔΟΕΠΑΠ Δήμου Βόλου Βλιώρας Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βόλου Ανδρέας Ζέρβας (πρώην αθλητής της Ακαδημίας Shinkyokushinkai), ο Μόρας Αθανάσιος ως εκπρόσωπος της αντιπεριφερειάρχου Δωροθέας Κολυνδρίνη, ο υπεύθυνος του τμήματος αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας Κοντογιάννης Αθανάσιος καθώς και ο Αρχηγός εκπρόσωπος του Shidokan και πρόεδρος της Επιτροπής Κεντρικής Ελλάδος της ΕΛΟΚ Shihan Κατσούρας Λήο με τη σύζυγο του Shihan, Αϊστρατή Γεωργία.
Παρόντες και οι δάσκαλοι του Shidokan Δήμου Ευάγγελος και Κώστας Τελκής καθώς και ο δάσκαλος του Kyokushinkai Κατρούλης Βασίλειος.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη για τη σημαντική στήριξή τους, τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ Γιώργο Βλιώρα για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου.
Επίσης, τον χορηγό Πάνο Ηλιόπουλο για την ευγενική του χορηγία. Ο κ. Ηλιόπουλος είναι αρωγός σε όλες τις διοργανώσεις και αυτός που έδωσε τη δυνατότητα στους διοργανωτές ν’ αγοράσουν το ΤΑΤΑΜΙ στο οποίο έγιναν οι αγώνες από την αρχή του κλάδου άθλησης Body Contact.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν ακόμη τον χορηγό Λυκούρη Αθανάσιο των πρατηρίων καυσίμων, τον αντιπλοίαρχο των ΟΥΚ Κουφό Άγγελο για τη μεγάλη συμβολή του, τον προϊστάμενο του κλειστού γυμναστηρίου, Παπαρίζο Παναγιώτη, για τη βοήθεια του στην προετοιμασία του χώρου των αγώνων και τους υπαλλήλους του γυμναστηρίου, όπως και τους γονείς των αθλητών για τη στήριξή τους, καθώς και για την άψογη συνεργασία τους καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή τους.
Επίσης, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας, τον κ.Ηλιόπουλο Βασίλη καθώς και το ΕΚΑΒ που παρευρέθηκαν στους αγώνες και τους στήριξαν με την πολύτιμη βοήθειά τους, αλλά και τον γιατρό των αγώνων κ. Σμπράρδο Αριστοφάνη.
Τέλος, συγχαίρουν το σώμα διαιτητών για την αμερόληπτη και δίκαια διαιτησία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου