ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ολοι αυτοί που το έπαιξαν στην Γ.Σ. ήρωες, είναι άφαντοι»

ολοι-αυτοί-που-το-έπαιξαν-στην-γ-σ-ήρω-851206

Ο Κώστας Χρόνης επιστρέφει στο Βόλο και δηλώνει πως συνεχίζει στην προεδρία της ΠΑΕ Νίκη, εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ προς όλους αυτούς που «εκμεταλλεύονται τη Νίκη». Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει επαφές με Βολιώτες παράγοντες για τη σύσταση του νέου Δ.Σ., το οποίο όπως δηλώνει έχει σχεδόν έτοιμο. Ξεκαθαρίζει πως καμία σοβαρή πρόταση δεν υπήρξε για την πώληση της ομάδας και πως όλοι αυτοί που βρίσκονταν στο προσκήνιο ήθελαν απλά να αυτοδιαφημίζονται. Μιλάει σκληρά, ρίχνει βολές κατά του Ερασιτέχνη και στέλνει μήνυμα πως θα ασφαλίσει τα λογιστικά γραφεία της ομάδας για παν ενδεχόμενο. Ζητά από τον κ. Μαρίτση να ζητήσει συγνώμη για όλα όσα είπε στην Γ.Σ. και λέει χαρακτηριστικά ότι η διοίκηση της Ερασιτεχνικής λειτουργεί υπό καθεστώς Τσαουσέσκου.

Αποκλειστικά στον «Ταχυδρόμο μίλησε χθες ο Κώστας Χρόνης και ξεκαθάρισε πως θα είναι ο τελευταίος που θα εγκαταλείψει την ομάδα από την στιγμή που δεν υπάρχει σοβαρή πρόταση. «Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσω το νέο Δ.Σ. Παραμένω πρόεδρος. Στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει στη Β’ Εθνική. Το ξαναλέω. Να πρωταγωνιστήσει. Χάθηκε χρόνος και η ομάδα πρέπει να συνεχίσει», δήλωσε ο κ. Χρόνης και στη συνέχεια μίλησε για όλους και για όλα.

Για όλα αυτά που ακούγονταν τις τελευταίες ημέρες περί ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών ο κ. Χρόνης ξεκαθάρισε: «Κανείς δεν με ενόχλησε μέχρι σήμερα, παρόλο που έχουν περάσει είκοσι ημέρες από την Γενική Συνέλευση της ομάδας, όπου δήλωσα την παραίτησή μου. Καμία σοβαρή πρόταση δεν υπήρξε για τη Νίκη και κανένας δεν μου ζήτησε να δώσω τις μετοχές. Ολοι αυτοί που ήταν στο προσκήνιο απλά εκμεταλλεύτηκαν τη Νίκη για να προβληθούν. Επίσημα δεν υπήρξε τίποτα. Από την πλευρά μου ουδέποτε σταμάτησα να σκέφτομαι την ομάδα και το τι πρέπει να γίνει για να επιστρέψει στη Β’ Εθνική. Ετσι κι αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο που να βοηθήσει αυτή την στιγμή την ΠΑΕ, αποφάσισα να επιστρέψω για να δώσω άμεσα λύσεις, καθώς έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος».

Ο κ. Χρόνης δεν κατανομάζει, αλλά με ένα δικό του τρόπο καταδεικνύει όλους αυτούς που κατηγορεί ότι βλάπτουν τη Νίκη: «Ολοι αυτοί που τα επίθετά τους τελειώνουν σε -ης- και ήταν παρόντες στην Γενική Συνέλευση ή έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με τη Νίκη και με λασπολόγησαν δεν έχουν δικαίωμα πλέον να μιλάνε. Αυτοί, επτά στον αριθμό, είναι η καταστροφή της Νίκης και εκμεταλλεύονται την ομάδα για την αυτοδιαφήμισή τους. Οποιος γνωρίζει τα πράγματα στη Νίκη, με αυτό το –ης- που λέω και είναι μια διαβολική σύμπτωση, μπορεί να καταλάβει πολλά. Αν συνεχίσουν όμως να μιλάνε θα τους κατονομάσω. Οι ίδιοι μου είπαν ότι απέτυχα και τους απάντησα ότι αφού είναι έτσι είμαι διατεθειμένος και ανοιχτός να παραχωρήσω τις μετοχές, θέλοντας μόνο το καλό της ομάδας και παραιτήθηκα. Μετά την φαρσοκωμωδία όμως που έπαιξαν στην Γενική Συνέλευση, ρίχνοντας ευθύνες και παίζοντας τον ρόλο του ήρωα, είναι άφαντοι. Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο, ούτε είχε πρόταση στα χέρια του. Ολοι αυτοί που μου έλεγαν να παραιτηθώ ήταν βαλτοί από τον κ. Μαρίτση. Κανένας τους όμως δεν έκανε τίποτα για να βρεθεί λύση και η ομάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να συνεχίσει. Είπαν ανακρίβειες, έκαναν ότι τα ήξεραν όλα, αλλά μετά έφυγαν. Αν θέλουν να είναι κοντά στη Νίκη, θα είναι δεκτοί μόνο με υγιείς απόψεις και όχι με διάθεση αυτοπροβολής».

Οσο για τον Ερασιτέχνη ήταν πολύ σκληρός στις δηλώσεις του: «Η Ερασιτεχνική Νίκη διοικείται από καθεστώς Τσαουσέσκου. Κανείς δεν ξέρει ποια είναι τα μέλη, και ποιος ψηφίζει. Ας μου απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα ο κ. Μαρίτσης. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει. Δεν μπορεί να μου λέει ότι κάνω εγώ ξέπλυμα χρήματος, από την στιγμή που δεν έχει βάλει ένα ευρώ. Αυτός σκόπευε να ρίξει την ομάδα στη Δ’ Εθνική για να υπάρχει λόγος να είναι και πάλι στο προσκήνιο. Και τους προειδοποιώ. Εχω σκοπό να ασφαλίσω τόσο τα γραφεία της ΠΑΕ, όσο και του Ερασιτέχνη. Δεν έχω πρόβλημα με τον κ. Μαρίτση αλλά με την λειτουργία της Ερασιτεχνικής. Οπως δέχομαι κριτική, έτσι έχω δικαίωμα και να κάνω. Αν οι παραπάνω επτά που είπα και ο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου