ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Αγριά ο Κοσμάτος

στην-αγριά-ο-κοσμάτος-903335

Στην ομάδα της Αγριάς βρήκαν άμεσα τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη κι αυτός είναι ο Γιώργος Κοσμάτος, που μετά από τέσσερα χρόνια αποχωρεί από τη Νίκη Βόλου.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδας της Αγριάς, που παρέμεινε στη Γ’ Εθνική μπάσκετ των ανδρών, αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον έμπειρο προπονητή Κοσμάτο Γεώργιο. Στο παρελθόν διετέλεσε για δέκα χρόνια προπονητής του Γ.Σ. Βόλου σε Γ’ εθνική, Α1 ΕΣΚΑΘ καθώς και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Επιπλέον ως προπονητής και υπεύθυνος υποδομών της Νίκης Βόλου παρουσίασε πολλές επιτυχίες και συνεχείς παρουσίες στα τελικά πανελληνίων πρωταθλημάτων, παίδων και εφήβων.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δε, ως προπονητής στον πάγκο της ανδρικής ομάδας της Νίκης Βόλου είχε μια πετυχημένη παρουσία με αποκορύφωμα την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 2019-2020. Τέλος, ευχόμαστε στον κόουτς μια καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου