ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε ο Πήγασος

τέσσερα-μετάλλια-κατέκτησε-ο-πήγασος-900569

Με δύο χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια επέστρεψε η ομάδα του ο Α.Σ Βόλου Πήγασος από τους διασυλλογικούς αγώνες body contact της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κικ μπόξινγκ (Π.Ο.Κ.), που διοργανώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς Βόλου την περασμένη Κυριακή 15/5.

Οπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου: «Οι αθλητές του συλλόγου επέδειξαν εξαιρετική μαχητικότητα, υψηλή τεχνική κατάρτιση και φυσικά καθώς διέπονται από τις αρχές και τις αξίες των πολεμικών τεχνών ευγενή άμυλα. Οι αγώνες που έδωσαν ήταν εξαιρετικά δυνατοί και θεαματικοί, κερδίζοντας έτσι τον θαυμασμό και τις εντυπώσεις όλων των παρευρισκόμενων.

Αναλυτικότερα ο Φίλιππος Φουφίκος και ο Διονύσιος Σκηνίτης κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση, ενώ ο Χρήστος Σεφεράϊ και ο Δημοσθένης Λιάνος κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο και τη δεύτερη θέση, χάνοντας στον τελικό. Ο προπονητής της ομάδας sensei Δημήτριος Κατσούρας 4 Dan είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση και επίδοση των αθλητών, καθώς επίσης και από το ήθος και την ευγένεια που διακατείχε τους αθλητές στη διάρκεια των αγώνων. Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος Νικόλαος Πέτσης δίνουν για ακόμα μια φορά τα συγχαρητήρια τους σε αθλητές και προπονητή για τα εξαιρετικά αποτελέσματα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου