ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετάλλια για τον ΓΣ Βόλου

μετάλλια-για-τον-γσ-βόλου-900575

Νέες επιτυχίες πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα ενόργανης γυμναστικής του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, η οποία συμμετείχε στους πανελλήνιους αγώνες ενόργανης γυμναστικής, που πραγματοποιήθηκαν στην Καλλιθέα Αττικής.

Ο ΓΣ Βόλου κατέκτησε ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια, με τις Λιβογιάννη, Σωτηρίου και τον Καρανάσιο, ικανοποιώντας τους προπονητές Βαγγέλη Βυζιώτη, Βάσω Κορδελά, Νίκο Βυζιώτη, Έφη Γουρνάρη και Εύα Βούλγαρη στα ρυθμικά.

Από τα νέα μετάλλια δικαιωμένοι από τη σωστή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο είναι και οι έφοροι του τμήματος Άντα Αλεξίου, Φάνης Λιβογιάννης, Σταυρούλα Χιώτη, Χρόνης Γεωργιτζίκης και φυσικά ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου Αντώνης Χιώτης.

Στους πανελλήνιους αγώνες ενόργανης γυμναστικής, που πραγματοποιήθηκαν στην Καλλιθέα, ο Γυμναστικός είχε και καλή και αξιοπρόσεκτη παρουσία αλλά και αθλητές του με μετάλλια στο βάθρο.

Συγκεκριμένα, η Μαρία-Σοφία Λιβογιάννη είναι η πρώτη αθλήτρια που κατέκτησε την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στην κατηγορία κορασίδων για την πόλη του Βόλου και για τον ΓΣΒ στο άλμα με βαθμολογία 12.400. Παράλληλα κατέλαβε και την πέμπτη θέση στο δίζυγο με βαθμολογία 10.000.

Η Δήμητρα Σωτηρίου κατέλαβε την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο άλμα με βαθμολογία 11.900, ενώ αξιόλογη εμφάνιση τέλος έκανε και ο κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου των προκριματικών στην κατηγορία παίδων, Βαγγέλης Καρανάσιος, ο οποίος το 2020 έφερε το χρυσό στον πλάγιο ίππο με λαβές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου