Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σήκωσαν κούπα τα κορίτσια του Βόλου ΝΠΣ στο Πανθεσσαλικό

σήκωσαν-κούπα-τα-κορίτσια-του-βόλου-νπ-893403

Το Κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής απενεμήθη στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Βόλου ΝΠΣ στο ημίχρονο του αγώνα Βόλος-ΟΦΗ σήμερα στο Πανθεσσαλικό.

Την απονομή έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ και μέλος της Επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, Μίλτος Καλόγηρος, και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος, Γιώργος Τόρης.

Την κούπα σήκωσε η αρχηγός Εβίτα Σταμοπούλου, ενώ σε όλες τις παίκτριες δόθηκαν και μετάλλια. Η ομάδα του Βόλπου ΝΠΣ στην πρώτη της χρονιά λειτουργίας της κατέκτησε εύκολα το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται στη Β’ Εθνική.

«Το μυστικό μας είναι η σκληρή δουλειά στο γήπεδο», δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv ο Γιώργος Πλατανιάς, που συμπλήρωσε: «Και του χρόνου στόχος θα είναι ο πρωταθλητισμός», ενώ η κόρη του, Κωνσταντίνα Πλατανιά, πρώτη σκόρερ με 18 γκολ, ανέφερε ότι περίμενε την πορεία της ομάδας και ότι άξιζε την άνοδο, συμπληρώνοντας ότι ο πατέρας της τη βοηθάει πάρα πολύ.

Η αρχηγός Εβίτα Σταμοπούλου δήλωσε: «Είμαστε όλες ενωμένες και είχαμε ως αρωγό τη διοίκηση. Παροτρύνω όλα τα κορίτσια να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και να ‘ρθουν στην ομάδα μας».

Πανηγυρισμοί για τις παίκτριες του Βόλου ΝΠΣ μαζί με τον προπονητή τους, Γιώργο Πλατανιά, και τον Μιχάλη Καπουρνιώτη

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου