Διασυλλογικοί Αγώνες Body Contact στην Αγριά

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-14, 04:04:04
Διασυλλογικοί Αγώνες Body Contact στην Αγριά

Διασυλλογικούς Αγώνες Body Contact όλων των κατηγοριών, του Κλάδου Άθλησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, διοργανώνει o A.Σ. Yπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία αύριο Κυριακή 15η Μαΐου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς Βόλου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στους αγώνες συμμετέχουν 20 σύλλογοι μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ), από όλη την Ελλάδα με 300 αθλητές και αθλήτριες.

Ο νέος αυτός κλάδος άθλησης αρχίζει πλέον να αναπτύσσεται ραγδαία και νέοι σύλλογοι που καλλιεργούν το άθλημα εγγράφονται στην ΠΟΚ, για να αποτελέσουν μέλη του».

Την όλη οργάνωση και επιμέλεια των αγώνων ανέλαβαν η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου, Βίκυ Κοσμίδου, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Κουφογεώργος, η senpai Καρολίνα Κακαζιάνη καθώς και ο προπονητής του Συλλόγου Αγριάς «Ο Μαχητής», Κρίσιλας Ιωάννης, κάτω από την καθοδήγηση του μέλους της Διοικούσας επιτροπής του Κλάδου άθλησης, Γιώργου Κοσμίδη.

Τη διαιτησία των αγώνων θα αναλάβουν η Επιτροπή Διαιτησίας του κλάδου άθλησης Body Contact με πιστοποιημένους έμπειρους διαιτητές.

Συνδιοργανωτής για άλλη μια φορά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τη στήριξη του Οργανισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Χορηγοί των αγώνων Likouris Gas και Iliopoulos.Παρούσα και η Λέσχη Εθελοντών Βόλου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 09:30π.μ., ενώ η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μ.μ.. Η είσοδος θα είναι δωρεάν, τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
9
=