Αύριο η 1η Πεζοπορία Πηλίου «Δημήτρης Παπαχρήστος»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-14, 10:36:03
Αύριο η 1η Πεζοπορία Πηλίου «Δημήτρης Παπαχρήστος»

Ενας χρόνος συμπληρώθηκε από την απώλεια του Δημήτρη Παπαχρήστου, που έχασε τη ζωή του στις 8 Μαΐου 2021, παρασυρόμενος από αυτοκίνητο λίγο πριν ολοκληρώσει την ποδηλατική του προπόνηση.

Αύριο Κυριακή 15 Μαΐου και ώρα 16.00, θα γίνει η «1η Πεζοπορία Πηλίου Δημήτρης Παπαχρήστος», Άγιος Ονούφριος-Σταγιάτες-Άγιος Ονούφριος, στα μέρη που έμενε και προπονούνταν ο Δ. Παπαχρήστος.

Επιλέχθηκε διαδρομή μικρής απόστασης και διάρκειας μικρότερης των δύο ωρών, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι. Το ραντεβού δίνεται στις 15.45 στον καθιερωμένο χώρο συνάντησης για ανάλογες δράσεις, στο Loco στον Άγιο Ονούφριο.

Διευκρινίζεται ότι οι πεζοπορίες που γίνονται με πρωτοβουλία μελών και φίλων του ΣΔΥ Βόλου δεν έχουν διοργανωτή, πάντα γίνονται σε στυλ παρέας και φυσικά δωρεάν και κάθε ένας κινείται με δική του ευθύνη, ενώ πρέπει να φέρει και την τροφοδοσία του, εφόσον χρειάζεται. Επίσης πλέον η Πολιτεία δεν θέτει περιορισμούς για την άσκηση, αλλά καλό είναι όλοι να δείχνουν προσοχή, καθώς η πανδημία δεν έχει τελειώσει.

Όλες οι συμμετοχές των δρομέων του ΣΔΥ Βόλου στους αγώνες του Σαββατοκύριακου που προηγήθηκε, αφιερώθηκαν στη μνήμη του Δημήτρη Παπαχρήστου. Αθλοθετείται επίσης το έπαθλο ευ αγωνίζεσθαι «Δημήτρης Παπαχρήστος» που θα δοθεί σε αθλητή που διακρίνεται για το ήθος του, στον Κένταυρο Μαραθώνιο Πηλίου στις 12 Ιουνίου, ενώ μία από τις διαδρομές του αγώνα θα φέρει το όνομά του.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
7
=