Τέλος στη συνεργασία Σωτήρη Πετσιμέρη-Αγίας Αννας  

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-13, 21:42:45
Τέλος στη συνεργασία  Σωτήρη Πετσιμέρη-Αγίας Αννας   

Το τέλος της συνεργασίας του με την Αγία Αννα ανακοίνωσε ο προπονητής Σωτήρης Πετσιμέρης (κάτοχος OΥEΦA B’), ο οποίος σε προσωπική του δήλωση αναφέρει: «Μετά από επτά χρόνια συνεργασίας με τον Αθλητικό Σύλλογο «Αγία Άννα» ήρθε η στιγμή ο κύκλος αυτός να κλείσει.

Σε μια μακροχρόνια επαγγελματική σχέση πολλά πράγματα είναι αμφίδρομα. Έδωσα και πήρα πολλά. Έζησα μεγάλες στιγμές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ και την άνοδο της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΘ, που βρίσκεται σήμερα, όπως και τη δημιουργία της ομάδας «Νέοι Αγίας Άννας» με παίκτες από την ακαδημία του συλλόγου.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον  πρόεδρο και «ψυχή» της Αγίας Άννας κ. Σίμο Γιάννη. Έναν  ακούραστο «εργάτη», που καθημερινά μοχθεί για την πρόοδο του συλλόγου. Του εύχομαι προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και να επιτύχει όσα έχει ονειρευτεί για τον σύλλογο.

Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Τους εύχομαι καλή πρόοδο και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Τέλος εύχομαι στον οργανισμό της «Αγίας Άννας» να πετυχαίνει τους στόχους της».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=