Μετά τη Λάρισα επιστρέφει Κερασιά

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-13, 12:10:29
Μαζικό «παρών» από τους Βολιώτες δρομείς στον αγώνα της Λάρισας
Μετά τη Λάρισα επιστρέφει Κερασιά

Για 11η φορά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 8 Μαΐου στη Λάρισα, ο Ιπποκράτειος αγώνας δρόμου, που συγκέντρωσε εκατοντάδες δρομείς που έτρεξαν στις δύο αποστάσεις του αγώνα, στα 10 και τα 3χλμ.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λάρισας και το «παρών» έδωσε και ο Κένταυρος Βόλου. Ο αθλητής του Δημήτριος Φράγκος μάλιστα κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 10χλμ της γενικής κατάταξης με χρόνο 36:17.

Στα 10χλμ έτρεξαν επίσης:

Μαρκογιαννάκης Μανώλης      46:02

Κυριαζής Κώστας            47:49 (3ος ηλικιακής)

Κώστας Γιώργος              48:38

Γάκης Δημήτρης               49:51

Γεωργιάδης Νίκος           58:34

Χύτας Στέργιος 1:02

Στα 3χλμ.

Ασημακούλας Αλέξανδρος         23:39

Γούβαλη Κωνσταντίνα  23:39

 

Συνέχεια στην Κερασιά

Μεθαύριο Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 15ος Ορεινός αγώνας μνήμης Άνω Κερασιάς, που διασχίζει μια μοναδικής ομορφιάς διαδρομή μέσα στο δάσος από οξιές, δρυς και καστανιές και προσφέρεται και για πεζοπορία σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τις ομορφιές του Β. Πηλίου. Θα περιλαμβάνει αποστάσεις 17 και 6 χλμ. και παιδικό αγώνα με ώρα εκκίνησης 09:30 για τα 17χλμ. και 10:00 για τα 6χλμ. από την ιστορική πλατεία της Άνω Κερασιάς. Η διοργάνωση θα στηρίξει το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου Ρήγα Φεραίου: «Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο ΣΔΥ Βόλου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» συνδιοργανώνουν με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιάς, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και το Ultra Pelion Trail, τον 15ο Ορεινό Αγώνα Μνήμης Άνω Κερασιάς στις 15 Μαΐου. Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρουν η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η LIFE GUARD VOLOS. Τον αγώνα στηρίζουν, επίσης ΓΣ Βόλου, Νίκη Βόλου, ΑΟ Μαγνησίας, Ατλας Βόλου, ΓΣ Βελεστίνου, ΕΟΣ Βόλου, ΕΟΣ Αλμυρού, Αθλος Αγριάς.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν από την πλατεία της Ανω Κερασιάς. Ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές 17χλμ. και 6 χλμ. σε δασικό δρόμο, καθώς και μονοπάτι, μέσα σε δάσος από οξιές, δρυς και καστανιές. Θα γίνει και αγώνας για παιδιά δημοτικού απόστασης 500μ.

Ωρες έναρξης:

09.30 π.μ.: 17 χλμ.

10.00π.μ.: 6χλμ.

11.30 π.μ.: παιδικός αγώνας

Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια.

Η διοργάνωση θα στηρίξει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Πληροφορίες-Εγγραφές: sdyvkentavros.com και στο 6994583137 (Κώστας Κυριαζής)».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
5
=