ΤΟΠΙΚΟ

Το ευχαριστώ Καλόγηρου και η συνάντηση με Χατζηκυριάκο

το-ευχαριστώ-καλόγηρου-και-η-συνάντησ-894520
Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Μίλτος Καλόγηρος, αναφέρει: “Μετά την πρόκριση των Μικτών μας ομάδων στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας και ειδικότερα: όλους του ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στις δύο Μικτές ομάδες, τον Προπονητή Αντώνη Μάνδαλο, τον Πρόεδρο των Μικτών ομάδων Δημήτρη Βελάνη, την “ψυχή” των Μικτών ομάδων Αντώνη Δαλούκα καθώς και το σύνολο των Ακαδημιών της Ενώσεως μας για την ποιοτική δουλειά που κάνουν.

Καλώ όλο το φίλαθλο κοινό να τιμήσει με την παρουσία του στους επόμενους αγώνες με την ΕΠΣ Ευβοιας για την φάση των 8 στο Αθλητικό κέντρο “Όλγα Βασδέκη”.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΣ Λάρισας & τον Πρόεδρο της κ. Δημήτρη Μπλουχλαριώτη για την άψογη φιλοξενία τους”.

Συνάντηση με Χατζηκυριάκο

Τον Δήμαρχο Αλμυρού, Βαγγέλη Χατζηκυριάκο επισκέφθηκε χθες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Μίλτος Καλόγηρος, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τα αθλητικά σωματεία της περιοχής, τον απολογισμό του πετυχημένου Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΘ αλλά και τα επερχόμενα παιχνίδια της Εθνικής στο Πανθεσσαλικό τον Ιούνιο.
Ο κ. Χατζηκυριάκος ανέφερε από την πλευρά του ότι ο Δήμος θα στηρίξει τη διοργάνωση των αναμετρήσεων, ως ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής, προσφέροντας εισιτήρια των δύο αγώνων σε παιδιά Σχολείων και Ακαδημιών του Δήμου Αλμυρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου