Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για το τελευταίο χειροκρότημα ο Βόλος!

για-το-τελευταίο-χειροκρότημα-ο-βόλος-895132

Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς το ερχόμενο Σάββατο (17:00) για τον Βόλο, που ολοκληρώνοντας τα playouts της Super League 1 θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ σ’ ένα ματς που μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορο, αλλά οι ποδοσφαιριστές θέλουν το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο.

Στόχος της διοίκησης είναι να βρεθούν μαζικά στο Πανθεσσαλικό οι φίλαθλοι και γι’ αυτό αποφάσισε και ελεύθερη είσοδο, ώστε να δουν για τελευταία φορά φέτος την ομάδα και να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές για την πορεία που είχαν όλη τη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: «Τον τελευταίο της αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας Interwetten δίνει το ερχόμενο Σάββατο (5.00 μ.μ.) η ομάδα του Βόλου που υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον ΟΦΗ.

Στον αγώνα του Σαββάτου η είσοδος στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους, ώστε να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα».

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον ΟΦΗ, ο Βόλος εκτός του ότι επιδιώκει να κλείσει θετικά τη χρονιά, για να ευχαριστήσει τον κόσμο, θέλει και την πρώτη νίκη απέναντι στους Κρητικούς, καθώς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχασε και στον Βόλο (20/11/21: Βόλος-ΟΦΗ 0-2 με γκολ του Τοράλ στο 12’ και το 50’) και στην Κρήτη (13/2/22: ΟΦΗ – Βόλος 2-1 με γκολ των Βούρου και Τοράλ στο 19’ και το 33’ για τους γηπεδούχους και στο 51’ του Φερνάντες για τους φιλοξενούμενους).

Τις προηγούμενες πάντως χρονιές η βολιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League έφυγε νικήτρια από το Ηράκλειο. Πέρσι (14/2/21) κέρδισε 1-2 (63’ Καστάινιος- 3’ Περέα, 21’ Δουβίκας) και μια χρονιά πριν (4/1/20) πάλι πανηγύρισε νίκη με 1-2 (58’ Νέιρα-35’ Λύρατζης, 79’ Ζοάο) επί του ΟΦΗ.

Επίσης ο Βόλος στην Κρήτη είχε στο κύπελλο μια ισοπαλία πρόκρισης 1-1 (12’ Σαρντινέρο-19’ Δουβίκας) τον Φεβρουάριο του 2021.

Στο Πανθεσσαλικό εκτός από το φετινό 0-2 ο ΟΦΗ κέρδισε στις 23/11/20 με 1-4, είχε και ισοπαλία 0-0 στα περσινά πλέι άουτ, ενώ έχασε την περίοδο 2019-20 με 1-0 (75’ Τόρες) και στις 20/1/21 σε ματς κυπέλλου με 2-0 (52’ Μαρτίνες, 84’ Μήτογλου).

Με το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα αναμένονται και οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, που έχουν μεν ξεκινήσει από καιρό, αλλά δεν είναι και ανακοινώσιμες, τη στιγμή που ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στο Βόλο, έχουν ακόμη υποχρεώσεις με τις ομάδες τους στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ Βόλος, Τάκης Γιαννόπουλος ήδη έχει «τσεκάρει» παίκτες σε Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία και Αργεντινή, βρέθηκε και δεύτερη φορά στη Γαλλία και από το πρωτάθλημα αυτό λέγεται πως υπάρχει και μια κατ’ αρχήν συμφωνία με μέσο που έχει Αφρικανική καταγωγή.

Στην Ισπανία θα βρεθεί και ο τεχνικός διευθυντής τη ΠΑΕ, Άκης Πέτρου. Κι αυτός θα παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας, με τις μεταγραφές να πιθανολογείται πως θα είναι σε διψήφιο αριθμό και τους ανθρώπους της βολιώτικης ΠΑΕ να έχουν εντοπίσει κατά 90% τους μεταγραφικούς στόχους.

Ο Βόλος πάντως έως τώρα έχει προχωρήσει μόνον σε λύσεις συμβολαίων, που μερικά από αυτά ήταν και υψηλά και επτά ποδοσφαιριστές αποτελούν ήδη παρελθόν από τον Βόλο, πριν την ολοκλήρωση των playouts (Αντριέν Ρεγκατέν, Νικολάς Ορός, Φράνκο Ρομέρο, Εμιλιάνο Πουρίτα και Ζαν Πιέρ Ρινέρ που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι, Σωτήρης Νίνης, που αγωνίστηκε δύο χρονιά, και Χόρχε Κορέα, που ήταν στην ομάδα από τον φετινό Γενάρη), ενώ και ο Πορτογάλος μέσος Άλεξ Σοάρες αποχωρεί με τη λήξη του συμβολαίου του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο τελευταίο ματς στο Αγρίνιο η ομάδα να απαρτίζεται από 15 παίκτες, αφού υπάρχουν και οι τραυματίες Κότνικ (σ.σ. χειρουργήθηκε στον ώμο), Τερεζίου, Φεράρι, με τον τρίτο πάντως πιθανόν να είναι πάλι στην διάθεση του Κώστα Μπράτσου μεθαύριο Σάββατο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου