ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας

ξεχωριστός-ποδοσφαιρικός-αγώνας-895185

Τη Δευτέρα 9-5-2022 στο γήπεδο του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Νέων (ΕΑΚΚΝ) Κασσαβέτειας έγινε ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας!

Αντίπαλοι στο γήπεδο οι μαθητές των σχολείων του ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με ένταση και πάθος μέσα σε αθλητικά πλαίσια, οι ντρίμπλες και τα γκολ ήταν επαγγελματικού επιπέδου, το τελικό σκορ ήταν 9-8 υπέρ των νεαρών κρατουμένων, αλλά το κυριότερο ανεκτίμητη ήταν η χαρά που ένιωσαν οι νεαροί κρατούμενοι και η αίσθηση ότι για 90’ βρισκόταν σε έναν κόσμο εκτός φυλακών, ελεύθεροι να μαρκάρουν, να σουτάρουν, να σκοράρουν.

Ευχαριστούμε τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου γι’ αυτή την ευκαιρία που έδωσαν στους, σχεδόν συνομήλικούς τους κρατούμενους να ζήσουν μία ιδιαίτερη ημέρα, μακριά από τα καθημερινά τους προβλήματα.

Ευχαριστούμε τη διευθύντρια και τον γυμναστή του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου, τη διευθύντρια και τους καθηγητές και καθηγήτριες του Γυμνασίου ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας και τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας, οι οποίοι βοήθησαν στο να γίνει αυτός ο αγώνας και τον παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και αρκετοί κρατούμενοι, οι οποίοι με τα επιφωνήματα και τις ζητωκραυγές τους δημιούργησαν μια πραγματική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Ο διευθυντής του ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας, κ. Ραφτόπουλος Στέφανος, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις ξεχωριστές στιγμές που πρόσφεραν στους νεαρούς κρατουμένους απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας των μαθητών του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου